Pandora Holiday 2019: Αυτά τα κοσμήματα μας ταξιδεύουν σε έναστρες γιορτινές νύχτες!

Pandora Holiday 2019: Αυτά τα κοσμήματα μας ταξιδεύουν σε έναστρες γιορτινές νύχτες!

Αν βρίσκεσαι, λοιπόν, σε στάδιο αναζήτησης των κατάλληλων εορταστικών δώρων για τα κορίτσια της ζωής σου, τη μαμά, την αδερφή, την καλύτερη σου φίλη, αυτή είναι η ιδανική απόχρωση στην οποία θα πρέπει να εστιάσεις και εμείς ξέρουμε που μπορείς να τη βρεις! 

Αλήθεια, θυμάσαι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Bing Crosby που λέει, «I am dreaming of a white Christmas»; Τι θα έλεγες φέτος να το αλλάζαμε σε… μπλε; Μην ξεχνάς άλλωστε πως πολύ πρόσφατα, το classic blue της Pantone, με κωδικό 19-4052 αποφασίστηκε ως το επίσημο χρώμα της επερχόμενης χρονιάς! Εκτός όμως από αυτό, αν θέλουμε να το δούμε και μέσα από μία ακόμη πιο συμβολική ματιά, οι μπλε αποχρώσεις παραπέμπουν σε κάτι μακρινό, άπιαστο, κάτι ονειρικό και ταξιδιάρικο! Φαντάσου κάτι σαν τον απέραντο, νυχτερινό ουρανό που απλώνεται ακριβώς από πάνω μας και μας γεμίζει κάθε βράδυ με αστείρευτη έμπνευση και φαντασία.

Αν βρίσκεσαι, λοιπόν, σε στάδιο αναζήτησης των κατάλληλων εορταστικών δώρων για τα κορίτσια της ζωής σου, τη μαμά, την αδερφή, την καλύτερη σου φίλη, αυτή είναι η ιδανική απόχρωση στην οποία θα πρέπει να εστιάσεις και εμείς ξέρουμε που μπορείς να τη βρεις! Στη… διαγαλαξιακή χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων «Pandora Holiday 2019», η οποία τις φετινές γιορτές έρχεται να εμπλουτίσει με μαγεία, λάμψη και αστερόσκονη τον μικρόκοσμο της καθεμιάς μας!

55444

Starry, starry night

Μπορεί το βασικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων κοσμημάτων να είναι η ονειρική, βαθιά μπλε τους απόχρωση, όμως η «πλούσια» γκάμα σχεδίων που συμπεριλαμβάνεται στην ξεχωριστή συλλογή «Pandora Holiday 2019», δεν σε αφήνει να διαλέξεις μόνο ένα! Όλα τα κοσμήματα είναι εμπνευσμένα από τη μελαγχολική ουράνια παλέτα της παρούσας εποχής, ενώ οι χειροποίητες «πινελιές» και οι λαμπερές λεπτομέρειες μοναδικών κρυστάλλων που διαθέτουν, αποτυπώνουν με τον πιο απρόσμενο τρόπο το επίγειο θαύμα, τη μαγεία και τη γλυκιά νοσταλγία που «πλημμυρίζει» την ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες του χρόνου. Ειλικρινά, δεν υπάρχει ωραιότερο και πιο ιδιαίτερο δώρο για να ευχηθείς στα αγαπημένα σου κορίτσια «καλή χρονιά»!

xroniaaaa

Extra tip: Για ακόμη εντονότερη… jingle bell διάθεση, τα σύμβολα της παιχνιδιάρικης συλλογής «Santa’s Workshop» από χιονονιφάδες, χιονάνθρωπους και carousel, να είσαι σίγουρη πως θα γίνουν οι αυριανές αναμνήσεις, που θα σου υπενθυμίζουν στο μέλλον πόσο υπέροχα ήταν τα φετινά Χριστούγεννα!

xristougenna

Διαχρονική ουράνια κομψότητα

Συγχρόνως με τις παραπάνω σειρές, μπορείς να αναζητήσεις και τις επίσης διαχρονικές συλλογές «Timeless Elegance» και «Pandora Celestial», οι οποίες είναι κατασκευασμένες από μασίφ ασήμι και συνδυάζονται άψογα με τη χαρακτηριστική μεταλλική παστέλ απόχρωση Pandora Rose. Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου προσωπικά signature layerings, απίθανους και πρωτότυπους συνδυασμούς που θα αναβαθμίσουν τις πρωινές, αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις σου.

33

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από περίτεχνα δημιουργήματα, βραχιόλια και δαχτυλίδια, διακοσμημένα από ξεχωριστούς λίθους, ιδιαίτερες κοπές με έντονες λάμψεις, καθώς και εντυπωσιακά μακριά κολιέ που θα «απογειώσουν» τις πιο επίσημες και γιορτινές εμφανίσεις σου. Εξάλλου, μία τεράστια συλλογή από μοναδικά σύμβολα, σου επιτρέπει φέτος τα Χριστούγεννα να ξεκλειδώσεις τον πιο δημιουργικό εαυτό σου! Μην διστάσεις, λοιπόν, να πειραματιστείς, να παίξεις και να συνδυάσεις τα statement βραχιόλια Pandora με τα πιο εορταστικά σου outfits.

outfitssss

Κλείνοντας, να ξέρεις πως ακόμη και σε περίπτωση που ο χρόνος σου είναι ιδιαίτερα περιορισμένος και δεν σου επιτρέπει να κάνεις την εξόρμηση που θα ήθελες στις κεντρικές αγορές της πόλης, η Pandora σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις και ψηφιακά τις αγορές τις gift list σου, μέσω του εύχρηστου ηλεκτρονικού της καταστήματος. Μην χάνεις άλλο καιρό! Μπες σήμερα κιόλας και ανακάλυψε ένα από τα μοναδικά κοσμήματα της Pandora, το οποίο θα σου υπενθυμίζει πως είσαι ένα μικρό και σπάνιο κομμάτι αυτού του απέραντου σύμπαντος, που όταν θέλεις κάτι μέσα από την καρδιά σου εκείνο «κουρδίζεται» πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr.

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS, ΤΗΛ: 210 6104519

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΧΑΝΙΑ: ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΜΑΤΘ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 34, ΤΗΛ: 22890 77900