Βρήκαμε το πιο άνετο lingerie για τις μέρες που περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι

Οι stars το έχουν ήδη φορέσει και αγαπήσει.

Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων Κορονοϊού στη χώρα μας, έφερε την τηλεργασία και πάλι στη ζωή μας. Αυτό συνεπάγεται με επιστροφή στο homewear ντύσιμο, αφού όλες θέλουμε άνεση και ελευθερία κινήσεων το διάστημα που βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι.

Οι αγαπημένες μας celebrities αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας. Είναι συνήθως οι πρώτες που φορούν τις νέες τάσεις, παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Πριν λίγους μήνες η μέλλουσα μαμά Emily Ratajkowski έκανε τη βόλτα της στην πόλη και πόζαρε με άψογο street style look. Αυτό όμως που εμείς ξεχωρίσαμε στη συγκεκριμένη εμφάνιση είναι το καφέ bralette που επέλεξε να φορέσει.

Κομψό, μαλακό και με υφή που αγκαλιάζει το σώμα, αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτή την περίοδο που περνάμε τις περισσότερες ώρες στο σπίτι. Μπορεί να φορεθεί μέσα από φόρμες, πιτζάμες ή σαν μπουστάκι για την άσκηση. Η αγαπημένη μας Gigi Hadid το προτίμησε ήδη σε μπεζ χρώμα, σε παλαιότερο Instagram live της και φωτογράφιση που πραγματοποίησε πριν γεννήσει. Στα καταστήματα υπάρχουν πολλά βαμβακερά bralettes σε διάφορα χρώματα και σχέδια ώστε να επενδύσεις σε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Δες επίσης: 6 fashion trends στα 2010s που καθόρισαν την τελευταία δεκαετία

Στη gallery που θα βρεις παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα bralettes της αγοράς για να πάρεις ιδέες και να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης