Xmas (online) shopping στην attrattivo για να ξεκινήσει με στυλ το 2021

Διονυσία Καλαποθαράκου
Xmas (online) shopping στην attrattivo για να ξεκινήσει με στυλ το 2021

Τι θες για να πάει καλύτερα η επόμενη χρονιά; Μία δόση τύχης, μία πρέζα ευφορίας και πολλά, νέα σύνολα attrattivo για λαμπερές, χειμερινές εμφανίσεις! Το lockdown δεν θα μας στερήσει τη διάθεση για online αγορές αλλά και για glam looks, εντός και εκτός σπιτιού!

Λίγες είναι οι απολαύσεις μέσα στο σπίτι: μία σειρά με υψηλή βαθμολογία στο Netflix, μία ρομαντική κομεντί με χριστουγεννιάτικο background στην τηλεόραση, ένα ποτήρι κρασί το βράδυ τη στιγμή που χαλαρώνεις από όλη την ένταση της ημέρας, ένα Skype call με φίλους που έχεις να δεις καιρό από κοντά και σίγουρα μία περιήγηση στο www.attrattivo.gr για να αποκτήσεις τα must κομμάτια του φετινού χειμώνα αλλά και του εναλλακτικού, χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν.

Και τις περιορισμένες μας απολαύσεις έχουμε σκοπό να τις χαρούμε στο έπακρο μέχρι να φύγει το 2020. Αυτός είναι, τουλάχιστον, ο δικός μου προσωπικός στόχος για να γράψω τον επίλογο της φετινής σεζόν με τρόπο πιο «φωτεινό και αισιόδοξο» από αυτόν που θα περίμενε κανείς. Η πανδημία μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε τα πράγματα που αξίζουν στη ζωή μας και να επενδύσουμε σε αληθινές στιγμές χαράς και διασκέδασης, ακόμα και πίσω από την οθόνη του laptop μας.

Γι’ αυτό αποφάσισα να μην αφήσω ούτε μία μέρα «ανεκμετάλλευτη». Έκατσα μπροστά στο laptop μου, πληκτρολόγησα την αγαπημένη μου ηλεκτρονική διεύθυνση και το e-shop της attrattivo ξεδίπλωσε μπροστά μου έναν νέο κόσμο shopping όπου μπορεί να βρεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Σαν να έχεις μπει μόλις με έναν ζεστό καφέ στο χέρι και να γυρνάς τις κρεμάστρες μέσα στο κοντινό σου attrattivo store. Μόνο που αυτήν τη φορά ο καφές βρίσκεται δίπλα σου ακουμπισμένος στο τραπέζι και τα ρούχα εναλλάσσονται μπροστά σου με ένα απλό click στο ποντίκι σου.

Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, του 2020 και η Πρωτοχρονιά του 2021, με βρήκαν καθόλα «ετοιμοπόλεμη». Αγόρασα, δοκίμασα και ενθουσιάστηκα 5 total looks attrattivo από τη συλλογή του brand F/W 2020-21, τα οποία είναι ιδανικά για τα οικογενειακά, Covid-19 free, ρεβεγιόν που ετοιμάζουμε όλοι μέσα στο σπίτι με τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, αλλά είναι τέλεια και για τις εμφανίσεις μας έξω από αυτό μετά τη λήξη της καραντίνας. Οι γιορτές φέτος μπορεί να «υστερούν» σε παγιέτες και ιριδισμούς, αλλά ξεχειλίζουν αγάπη και διαχρονική φινέτσα μέσα από τα πιο κομψά, attrattivo σύνολα.

Διάλεξα ένα σοφιστικέ, midi φόρεμα με τονισμένους ώμους στο fashionable χρώμα της magenta, ένα all time classic L.B.D. (aka Μικρό Μαύρο Φόρεμα) από ρομαντική δαντέλα σε goth ύφος αλλά και πολλά outfits με πρωταγωνιστή τα άνετα παντελόνια. Μία γκρι ολόσωμη φόρμα με ασορτί cape top που φοριέται και μέσα από αυτήν ως μπλούζα αλλά και από πάνω της ως κάπα, ένα lurex set με φαρδιά παντελόνα και top με δέσιμο στην πλάτη και ένα καρό, ψηλόμεσο παντελόνι με crop top από δερματίνη, ήταν οι attrattivo επιλογές μου για τον φετινό χειμώνα.

Τις δοκίμασα όλες στο σαλόνι του σπιτιού μου και έδωσα έτσι ένα μικρό glam twist σε μία ακόμα, επαναλαμβανόμενη ημέρα μου. Λίγη αστερόσκονη στυλ και κομψότητας σε μία καθημερινότητα που στην πλειοψηφία της περιλαμβάνεις πιτζάμες, φόρμες και άρνηση να ντυθώ «σαν άνθρωπος». Οι νέες αγορές μου όμως με έβαλαν αμέσως σε Xmas mood και έκανα έτσι όχι μόνο ένα δώρο στον εαυτό μου αλλά και στην γκαρνταρόμπα μου.

Το www.attrattivo.gr είναι το URL που μου φτιάχνει τη διάθεση, με ντύνει για το ρεβεγιόν, με «εξοπλίζει» με τα must have του φετινού χειμώνα και πάνω από όλα είναι η «στιγμή χαράς» που οφείλω στον εαυτό μου μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά. Λίγο pampering -πάντα με ασφάλεια και προσοχή- δεν έβλαψε ποτέ καμία από εμάς, ειδικά μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε! Καλές, υπέροχες και ultra stylish γιορτές να έχουμε, γεμάτες υγεία, χαρά και εποικοδομητικό online shopping.


Και μην ξεχνάς για τις click away αγορές σου μπορείς να καλείς στο 2165000133