Summer shopping: Όταν όλα τα καλοκαιρινά outfits που θέλεις βρίσκονται σε έναν προορισμό!

Νατάσσα Σχοινά

Ο παράδεισος των καλοκαιρινών εμφανίσεων, γεμάτος στυλ, κομψότητα και θετικά συναισθήματα.

«Με τη λιακάδα και τις μεγάλες εκρήξεις των φύλλων που μεγαλώνουν στα δέντρα, όπως τα πράγματα αναπτύσσονται στις γρήγορες ταινίες, είχα τη γνώριμη πεποίθηση ότι η ζωή άρχιζε ξανά και ξανά με το καλοκαίρι», γράφει ο Scott Fitzgerald στον Υπέροχο Gatsby και συχνά πιάνω τον εαυτό μου να χάνεται σε αυτήν τη σκέψη. Με κερδίζει σχεδόν άκοπα αυτή η αίσθηση της ανεμελιάς που έρχεται με το καλοκαίρι. Η πίστη ότι όλα θα βρουν έναν μαγικό τρόπο να εξελιχθούν καλά, ακόμα κι όταν αρχικά προμηνύονται δυσοίωνα. Γιατί ο ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Γιατί μυρίζεις το αλατισμένο αεράκι καθώς βηματίζεις στην ακτή. Γιατί νιώθεις τα αέρινα υφάσματα να αγκαλιάζουν δροσερά το σώμα σου μεταφέροντάς σε σε μία άλλη, γεμάτη θετικά vibes πραγματικότητα.

Γι’ αυτό αγαπώ τα καλοκαιρινά outfits. Για όλα τα συναισθήματα με τα οποία με γεμίζουν. Άκοπα, σχεδόν έμφυτα στη φύση τους. Ακόμα περισσότερο, όμως, λατρεύω τους προορισμούς που μπορούν να μου προσφέρουν συγκεντρωμένα σε ένα σημείο όλα τα παραπάνω, όπως το Golden Hall. Καταστήματα γεμάτα θετική ενέργεια και ρούχα που ενσαρκώνουν την έννοια του στυλ που κάθε γυναίκα θέλει να έχει το καλοκαίρι στις εμφανίσεις της. Στο Golden Hall, βρήκα τα ρούχα που θα συνθέσουν τα ωραιότερα summer outfits. Φορέματα σε κάθε στυλ και σχέδιο, σανδάλια, αέρινα σορτσάκια, top passe-partout και κοσμήματα που ολοκληρώνουν με τη λάμψη τους κάθε ενδυματολογική σύνθεση.

#1 Για τα κομψά φορέματα που θα σου «λύσουν» τα χέρια όλο το καλοκαίρι στο Max & Co.

Ένα μακρύ φόρεμα με μερικά διακριτικά κοσμήματα είναι η απόλυτη εμφάνιση του καλοκαιριού. Ιδιαίτερα όταν αυτό αγκαλιάζει το σώμα σου, κολακεύει τις καμπύλες σου και μπορείς να το φορέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο Max & Co, οι επιλογές είναι πολλές. Δεν μπορούσα να πω, όμως, «όχι» σε ένα πλεκτό sleeveless φόρεμα με χρυσά κοσμήματα.

#2 Στο κατάστημα Marina Rinaldi για vintage αισθητική.

Τα vintage ρούχα δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Όσες σεζόν κι αν αλλάξουν. Όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τα επιβλητικά μοτίβα στα υφάσματα των ρούχων σε κάνουν να νιώθεις σαν μία μοντέρνα royal που βρήκε τον δρόμο της στην καθημερινότητα και στους δρόμους της πόλης. Αν ψάχνεις αυτό το συναίσθημα, το κατάστημα Marina Rinaldi έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει το αγαπημένο σου shopping spot.

#3 Για elegant στυλ ακόμα και στο πιο καθημερινό look στο κατάστημα Brooks Brothers.

Στα μάτια μου, το T-shirt dress θα είναι πάντα το all-time-favorite κομμάτι της καλοκαιρινής μου γκαρνταρόμπας. Είτε με ένα ζευγάρι σανδάλια είτε με τα κλασικά αγαπημένα λευκά sneakers και μία oversized τσάντα, γίνεται η πιο άνετη εμφάνιση του καλοκαιριού. Οι συνδυασμοί χρωμάτων στις ρίγες του σχεδίου που ανακάλυψα στο κατάστημα Brooks Brothers, αποτυπώνουν όλα τα θετικά vibes της εποχής.

#4 Στο κατάστημα 5226 Celia Critharioti για τα πιο chic pop σχέδια σε καλοκαιρινά χρώματα.

Φορέματα για κάθε γούστο. Σχέδια τόσο λαμπερά που μπορούν να υποστηρίξουν κάθε σου επίσημη εμφάνιση, όπως είναι ένας γάμος, μία βάπτιση ή και ένα ποτό το βράδυ δίπλα στη θάλασσα, σε περιμένουν στο κατάστημα της 5226 Celia Kritharioti. Δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από αυτό το deux pieces σε ροζ χρώμα και τα matching γυαλιά ηλίου.

#5 Πολύχρωμα αλλά και basic looks στο κατάστημα Miko.

Τα χρώματα βάσει ψυχολογίας σού φτιάχνουν τη διάθεση και γι’ αυτό δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Ξέρεις, όμως, τι άλλο θα αποτελεί Νο1 επιλογή σε κάθε εποχή; Το black n’ white. Στα ράφια του καταστήματος Miko, βρήκα τα πιο κομψά ρούχα που με βοήθησαν να δημιουργήσω το τέλειο ασπρόμαυρο outfit με ένα μαύρο T-shirt, μία λευκή φούστα και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια.

#6 Για εξωτικά prints και φραμπαλάδες στο κατάστημα Ozar.

Είναι πολύ ιδιαίτερη η αίσθηση ενός αέρινου φορέματος. Σαν εκείνες τις φωτογραφίες στο Instagram που περπατάει η πρωταγωνίστρια και το ύφασμα ανεμίζει πίσω της. Στο κατάστημα Ozar, οι κρεμάστρες είναι γεμάτες από αυτήν τη νησιώτικη ατμόσφαιρα. Prints που ανοίγουν το παράθυρο σε εξωτικούς προορισμούς και κοσμήματα που αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο basic top.

#7 Για super comfy και πρακτικά outfits στο κατάστημα Falconeri.

Τα matching outfits είναι ό,τι πιο πρακτικό έχει εφευρεθεί στο κομμάτι του styling. Δεν έχεις να ανησυχείς για συνδυασμούς σε χρώματα και prints, αφού είναι όλα έτοιμα εξαρχής για να απογειώσεις το στυλ σου. Το κατάστημα Falconeri σίγουρα γνωρίζει το θέμα της άνεσης και το golden dress που βρήκα μου έκλεψε την καρδιά. Για τα πιο δροσερά βράδια στο νησί, υπάρχει και το ελαφρύ, matching ζακετάκι του.

#8 Στο κατάστημα The Greek Designers store για τα ρούχα που φοριούνται με την ίδια άνεση στην πόλη και στο νησί.

Κοντά στη νέα είσοδο του Golden Hall, από την πλευρά του ΟΑΚΑ, βρήκα το κατάστημα The Greek Designers store. Εκεί, απέκτησα μία νέα ιδέα για shopping spot, όταν θέλω ρούχα αέρινα, κομψά αλλά και vintage που να μπορώ να φορέσω με την ίδια ευκολία στην πόλη και στο νησί. So classy!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης