Summer sales: Τα πιο stylish κομμάτια Parabita στα οποία αξίζει να επενδύσεις!

Ανάλαφρα, δροσερά υφάσματα που θα σου χαρίσουν άνεση και στυλ μέσα στο καλοκαίρι.

Τις περιμέναμε καιρό και επιτέλους, ξεκίνησαν! Ο λόγος για τις θερινές εκπτώσεις οι οποίες ήρθαν στο κατάλληλο timing, δηλαδή την περίοδο που θέλαμε να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και να προετοιμάσουμε σιγά-σιγά τη βαλίτσα των διακοπών και των θερινών μας εξορμήσεων.

Προτού επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας εμπορικά καταστήματα ή πραγματοποιήσουμε τις online αγορές μας, ωστόσο, γνωρίζουμε πως είναι σημαντικό να κάνουμε μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να είμαστε σίγουρες πως θα προμηθευτούμε όλα τα summer outfits και τα αξεσουάρ που χρειαζόμαστε και δη, εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα και το lifestyle μας.

Εμείς κάναμε ήδη τη δική μας έρευνα αγοράς και στο αγαπημένο μας Parabita, το μεγαλύτερο κατάστημα γυναικείας plus size ένδυσης, ανακαλύψαμε σε εξαιρετικές τιμές τα πιο στυλάτα και fashionable outfits για το καλοκαίρι: Από φορέματα μέχρι αέρινες μπλούζες και από καφτάνια μέχρι τουνίκ!

Τώρα, λοιπόν, σου προτείνουμε να κάνεις και εσύ μία online βόλτα από την ιστοσελίδα της Parabita ή να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματά της, διότι θα βρεις υπέροχα outfits με εκπτώσεις που φτάνουν έως -50%! Με λίγα λόγια, στην περίπτωση που θέλεις να είσαι προετοιμασμένη και καλά ενημερωμένη προτού κάνεις τις αγορές σου κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και ετοιμάσαμε για εσένα με έμπνευση από την Parabita!

#1 Προτίμησε ανάλαφρα και δροσερά φορέματα: Δεν υπάρχει πιο στυλάτη και άνετη επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στην πόλη ή το νησί, από ένα αέρινο φόρεμα, είτε κοντό, είτε μακρύ. Φρόντισε απλώς εκτός από ανάλαφρο και άνετο, το φόρεμα που θα πάρεις στις εκπτώσεις που «τρέχουν», να είναι επίσης θηλυκό και να ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ, ώστε να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

#2 Επένδυσε σε αρκετές αέρινες μπλούζες: Από τη μία πλευρά η ζέστη και από την άλλη η ανάγκη σου να νιώθεις άνετη κάθε στιγμή. Αν θέλεις να δημιουργείς εύκολα και γρήγορα τα πιο στυλάτα looks, χωρίς να χάνεις την ώρα σου μπροστά από τη ντουλάπα, τότε επένδυσε σε αρκετές αέρινες μπλούζες. Είναι από τα βασικότερα summer items και θα τα συνδυάζεις εύκολα με φούστες, βερμούδες και φυσικά, εμπριμέ ή μονόχρωμες παντελόνες!

Join the conversation:

#3 Βερμούδες και καφτάνια κάθε μέρα: Υπάρχει πιο άνετο ρούχο για το καλοκαίρι από μία βερμούδα; Όταν μάλιστα είναι και stylish, τότε μπορεί να αποτελέσει ταυτόχρονα τη βάση για να δημιουργήσεις πολλούς και διαφορετικούς fashion συνδυασμούς. Το ίδιο ισχύει και για τα καφτάνια, τα οποία παρεμπιπτόντως μπορείς να τα φοράς στην παραλία, αλλά και στη βραδινή σου έξοδο στο νησί ή την πόλη.

Αυτά είναι, λοιπόν, κάποια από τα best of sale κομμάτια τα οποία ξεχωρίσαμε τώρα στην Parabita. Όποιος και αν είναι ο προορισμός των φετινών σου διακοπών, ακόμη και αν περάσεις το καλοκαίρι σου στην πόλη, σίγουρα μπορείς να ενισχύσεις τη γκαρνταρόμπα και το στυλ σου με ένα νέο outfit. Και έχεις κάθε λόγο να το κάνεις τώρα που οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στην Parabita ξεκίνησαν. Επισκέψου ένα από τα 11 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα ή μπες στο e-shop της Parabita και κάνε τώρα τις αγορές σου σε μοναδικές τιμές!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης