Friends: 10 άνετα και κομψά apartment pants που θα ζήλευε ακόμα και η Jill Greene

Νατάσσα Σχοινά

Πρακτικές επιλογές που μπορείς να φοράς από το σπίτι μέχρι τις εξόδους σου.

Δύο χρόνια τώρα έχεις περάσει πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι. Δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά με την όλη κατάσταση γύρω σου, αλλά αυτό αδιαμφισβήτητα έχει επηρεάσει πολύ την καθημερινότητά σου από κάθε άποψη.

Όταν όχι μόνο δεν υπάρχει ανάγκη να βγεις από το σπίτι, αλλά αναγκαστικά περιδιαβαίνεις στο μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου ανάμεσα στους τοίχους του, δεν έχεις όρεξη να ντυθείς. Και, το lockdown μπορεί να τελείωσε, όμως, στα κατάλοιπά του έχει αφήσει μία στροφή στην απλότητα και στην άνεση. Όχι ότι αυτό είναι κακό. Ίσα ίσα.

Τα apartment pants της Jill Greene

Θυμάσαι το επεισόδιο στα Φιλαράκια aka Friends, στο οποίο μία από τις αδερφές της Rachel, η Jill Greene, προσπαθούσε να ανεξαρτητοποιηθεί από τον μπαμπά της και, εκεί που είπε ότι θα ξαναπάρει χρήματα από εκείνον, αλλά, τελικά, έκανε shopping spree με τον αριθμό της πιστωτική του που είχε απομνημονεύσει από τα 15 της;



Τότε ήταν που προσπαθούσε να πείσει τον Ross και την Phoebe ότι αυτά ήταν απαραίτητα ψώνια για τη στροφή στη ζωή της και σε μία από τις σακούλες είχε ένα παντελόνι που το ονόμασε «Don’t You Wanna Rent Me This Apartment Pants?» (μτφρ. «Το παντελόνι ‘Δε θες να μου νοικιάσεις αυτό το διαμέρισμα;’»).

Η Rachel, αφότου έγινε έξαλλη, κατάσχεσε τα αποδεικτικά στοιχεία αλλά το παντελόνι το πήγε στον Ralph Lauren όπου δούλευε και λάτρεψε την ιδέα.

Ποια Rachel; Τα outfits της Monica στο επεισόδιο με τη μέδουσα φτιάχτηκαν για το 2021

Τι είναι, τελικά, το apartment pants;

Το apartment pants της Jill μπορεί να μη φαίνεται ολόκληρο, όμως, η ερμηνεία βάσει του τελικού τους ονόματος κρίθηκε ως το άνετο αλλά ευπαρουσίαστο παντελόνι που θα φορέσεις στο διαμέρισμα -ή στο σπίτι σου-. Και εδώ προστίθεται και κάτι άλλο: Αυτό που μπορείς πολύ εύκολα να φορέσεις και στις εξόδους σου.

Και, επειδή σίγουρα σου έχει μπει τώρα στο μυαλό, δες στη συνέχεια μερικές επιλογές, άξιες να ανήκουν στην κατηγορία των apartment pants, που θα ζήλευε ακόμα και η Jill Greene.

Jupe Culotte, Attattivo

Ψηλόμεσο παντελόνι, Tommy Hilfiger

Παντελόνι με lyocell, H&M


Ψηλόμεσο παντελόνι, Sugarfree

Παντελόνι, Marks & Spencer

Δες περισσότερες κομψές επιλογές στη συνέχεια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης