Μια βόλτα στο RIVER WEST με εορταστική διάθεση!

Μια βόλτα στο RIVER WEST με εορταστική διάθεση!

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα,

Πως μου είσαι; Οδεύουμε ταχύτατα στα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες, το στόλισμα του δέντρου, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, το "σπάσιμο" του κεφαλιού για τα δώρα των αγαπημένων, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ..... πολύ τρέξιμο!!!

Εδώ όμως είμαι για να σε βοηθήσω και να σου μεταφέρω την πιο ωραία εμπειρία που είχα πηγαίνοντας στο River West και να να σου δώσω χρήσιμες εορταστικές προτάσεις μιας και επισκέφθηκα πολλά από τα καταστήματα.

Πριν σε πάω βόλτα μέσα στο απίθανα στολισμένο River West θα σου μιλήσω για την στάση που έκανα και απόλαυσα το καφεδάκι μου στο νέο εξωτερικό χώρο του, το RIVER WEST OPEN! Στολισμένοι φοίνικες, φυτά ολόγυρα να σου φτιάχνουν την διάθεση, γεφυράκια με τεχνητά ποταμάκια, παγκάκια για να απολαμβάνεις το ζεστό σου ρόφημα, λαμπιόνια παντού για να σου θυμίζουν πως είμαστε σε Christmas mood!!! Και αφού έχω βρεθεί σε αυτόν τον καταπληκτικό, νέο εξωτερικό χώρο προχωράω μέσα και ξετρελαίνομαι με την τέλεια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση την οποία συνοδεύει διακριτική μουσική η οποία με ξεσηκώνει και κάτω από την μάσκα υπάρχει ένα πελώριο χαμόγελο!


Έχοντας ρίξει μια πρώτη ματιά στις βιτρίνες μπαίνω αποφασιστικά στο κατάστημα Toi&Moi για να αντικρίσω μια τέλεια συλλογή από εορταστικά ρούχα.

Το πρώτο που με τράβηξε σαν μαγνήτης ήταν αυτό το πλεκτό, κόκκινο φόρεμα που στο συνδύασα με ζώνη από στρας, τσάντα με χρυσή αλυσίδα και μποτάκια αντί μιας γόβας ή πέδιλου!

Όμως δε θα βρεις μόνο αυτό το κόκκινο φόρεμα, μιας και πρωτοστατεί το κόκκινο χρώμα στη συλλογή, αλλά elegant top, ολόσωμες φόρμες, παντελόνες, πλεκτά! Επίσης θα βρεις ρούχα από πολυτελή υφάσματα όπως σατέν μπροκάρ, παγιέτες, lurex.

Το "επίσημο" μοβ είναι μια άλλη χρωματική πρόταση μαζί με το λευκό αλλά πάντα υπάρχει και το αγαπημένο μαύρο! Θα σου έλεγα να σκεφτόσουν κι ένα off white κοστούμι για την βραδιά των Χριστουγέννων. Κοντοστάθηκα σε μια σειρά από ανάγλυφα σατέν που θυμίζουν Ιαπωνία και εδώ θα βρεις ασύμμετρες φούστες, παντελόνες και chemisieur με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις κοστούμι φορώντας το παντελόνι!


Αφού πήρα μια ιδέα από εκεί, φεύγω και πάω στη Mango όπου με την άκρη του ματιού μου βλέπω πλεκτό, λευκό με πέρλες πουλόβερ που θα συνδυάσεις υπέροχα με jeans στολισμένα είτε με ασημένιες λεπτομέρειες είτε με στρας (ναι οι πέρλες συνδυάζονται με τα στρας).

Είδα φορέματα αλλά και σακάκια από βελούδο σε μαύρο αλλά και σε βαθύ πράσινο, το αρχοντικό που λέμε! Υφές σατέν θα βρεις κι εδώ αλλά και κόκκινα φορέματα, ολόσωμες φόρμες και παλτό.

Τσέκαρε και τα δαντελένια τοπ τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις με χυτές παντελόνες αλλά και με τα jeans που σου ανέφερα. Τέλος ρίξε μια ματιά στις καταπληκτικές συνθετικές γούνες για να έχεις ένα πιο ολοκληρωμένο, εορταστικό ντύσιμο.

Επόμενη στάση τα παντοτινά και αγαπημένα κοσμήματα που βέβαια που αλλού να πάω αν δεν πάω Pandora!

Και γιατί να πάω εκεί; Θα σου πω! Καταρχάς θα βρεις πολλές και ωραίες ιδέες για δωράκια για την μαμά, την κόρη σου, την αδερφή σου και πάει λέγοντας διότι αυτά τα charms που μπορείς να τα βάλεις είτε σε κολιέ είτε σε βραχιόλια είναι πάντα μια ωραία λύση.

Αλλά κάνε κι ένα δώρο στον εαυτό σου από την βραδινή σειρά με τις χρωματιστές πέτρες δεμένες σε ασήμι αλλά και ροζ χρυσό μέταλλο. Δαχτυλίδια με μπλε ημιπολύτιμες πέτρες αλλά και ροζ πέτρες, ριβιέρες με τις αντίστοιχες πέτρες και εννοείται σκουλαρίκια και κολιέ!

Αφού τελείωσα με το κεφάλαιο κοσμήματα πηγαίνω κατευθείαν Calzedonia διότι το καλό ντύσιμο θέλει και το καλσόν του ή το καλτσάκι του για εσένα που είσαι πιο trendy.

Το special edition καλσόν με βινίλιο με το που το είδα το σκέφτηκα με δερμάτινες γόβες οπότε να δείχνει λες και είναι ένα με το πόδι σου, φούστα/φόρεμα midi ή mini, θα είναι απίθανο!

Όμως για μια luxury εμφάνιση τα δαντελένια, πουά αλλά και από δίχτυ καλσόν θα είναι τέλεια! Μεγάλη ποικιλία θα βρεις και σε καλτσάκια βραδινά με στρας, πέρλες αλλά και lurex με μεταλλικές κλωστές.

Πολύ ωραία ιδέα για δωράκια είναι οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες.

Τι χρειάζεται για να ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου; Παπούτσια φυσικά!

Στο κατάστημα Tsouderos θα βρεις τις τέλειες σατέν γόβες. Σε μαύρο για εσένα που είσαι κλασική και σε sling back αλλά και με λουριά για να τα δέσεις γύρω από τους αστραγάλους σου. θα δεις όμως απίθανα χρώματα όπως πετρόλ, φούξια.

Βέβαια για σένα που είσαι πιο cool στο βραδινό σου ντύσιμο σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα καστόρινα μποτάκια με λεπτά αλλά και με χοντρά τακούνια. Χρυσή τσάντα αλλά και διαχρονική μαύρη θα συμπληρώσει το σύνολο σου!

Φίλη μου εύχομαι να σε διαφώτισα στα εορταστικά look σου αλλά όπως και να έχει μια βόλτα στο στολισμένο RIVER WEST θα σε κάνει να ξεχαστείς από την καθημερινότητα σου και θα χαμογελάσεις σαν παιδί!

Καλές γιορτές να έχεις με υγεία και αγάπη!

Να σε προσέχεις, να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς!