Τοtal Black Look: Πώς να φορέσεις το μαύρο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τοtal Black Look: Πώς να φορέσεις το μαύρο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

«To μαύρο είναι τόσο χαρούμενο χρώμα», όπως έλεγε και η Μοrticia Addams, η αγαπημένη κινηματογραφική «μητέρα» στις ταινίες «Οικογένεια Addams». Οι ήρωες βέβαια των films ζούσαν σε ένα goth, σουρεαλιστικό περιβάλλον όπου όλα ήταν μαύρα, ήταν φυσικό να αντλούν ευτυχία από αυτό αλλά και πιο ρεαλιστικές συνθήκες πρέπει να δεχτούμε ότι το μαύρο μπορεί να μην αποπνέει οπωσδήποτε χαρά, αλλά αποπνέει σίγουρα φινέτσα και διαχρονική κομψότητα. Γι’ αυτό και το να εντάξουμε μαύρα ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μας είναι πάντα καλή ιδέα! Και ακόμα καλύτερη ιδέα είναι το να τα φορέσουμε όλα μαζί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος, όπως όλα δείχνουν τα πράγματα, θα κρατήσουμε χαμηλότερους τόνους στην διασκέδασή μας και θα προσπαθήσουμε να γιορτάσουμε με διακριτικότητα σε ένα COVID19 free περιβάλλον. Το μαύρο, λοιπόν, αποτελεί το ιδανικό background για ένα τέτοιο είδους Ρεβεγιόν. Είναι φινετσάτο χωρίς να είναι υπερβολικά φανταχτερό και ήταν και το αγαπημένο των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας για τις S/S 2022 συλλογές τους.

Ο Roberto Cavalli, o Balmain, η Chanel και η Max Mara το παρουσίασαν σε διάφορα total looks στις συλλογές τους, τα οποία ολοκλήρωσαν με χρυσά αξεσουάρ (δες chain belts στη Chanel) αλλά και φουτουριστικά κοσμήματα από καουτσούκ (ευχαριστούμε Balmain). Εσύ μπορείς να επιλέξεις την αισθητική ασφάλεια και την κομψότητα που σου προσφέρει ένα ολόμαυρο σύνολο μέσα από ένα mannish παντελόνι και ένα sexy bodysuit, μέσα από ένα κλασικό μαύρο tuxedo look ή από ένα L.B.D. που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας για τις στιγμές που «δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε». Το πιο σημαντικό «αξεσουάρ» για να ολοκληρώσεις το outfit σου είναι η αυτοπεποίθηση και η καλή σου διάθεση που θα κλέψουν την προσοχή από το επιβλητικό look σου.

Και αν μέχρι στιγμής αμφιταλαντευόσουν ανάμεσα σε εμπριμέ φορέματα και color blocked σύνολα, να σου πούμε πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην σκέφτεται, όταν ψάχνει τι να φορέσει για να είναι κομψή και φινετσάτη, τη λύση ενός total black συνόλου. Γιατί; Γιατί είναι ένα χρώμα που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, μας κολακεύει, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας και είναι αδιαφιλονίκητα chic. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ακόμα και κάτι τόσο κλασικό, όσο ένα ολόμαυρο outfit, δεν επιδέχεται κάποιων μικρών τροποποιήσεων.

Συγκεκριμένα στα σύνολα από τα catwalks των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας θα βρεις την έμπνευση για να φορέσεις με τρόπο #2022 το μαύρο χρώμα, εσύ που τα total black looks είναι η δεύτερη φύση σου αλλά έχεις βαρεθεί να βλέπεις στον καθρέπτη την ίδια και απαράλαχτη εικόνα κάθε φορά που φοράς τα αγαπημένα σου ρούχα. Μία statement ζώνη, ένα chucky ζευγάρι μπότες ακόμα και ένα απλό οπάκ καλσόν θα δώσουν μία νότα διαφορετικότητας και φαντασίας στα τετριμμένα, black looks σου.

Γιατί το μαύρο όχι μόνο είναι «χαρούμενο χρώμα», αλλά είναι και διαχρονικά επίκαιρο και στυλάτο και αυτό μας γεμίζει «σιγουριά» μία Πρωτοχρονιά σαν και αυτήν που όλα είναι ρευστά γύρω μας… Χρόνια Πολλά!