Μπορείς να με κακομάθεις του Αγίου Βαλεντίνου με τα δώρα σου

Πούλα το σπίτι για να με κρατήσεις δίπλα σου με τα δώρα που ονειρεύομαι, όπως και κάθε γυναίκα.

Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται και εσείς είστε έτοιμες για όλα. Έχετε αγοράσει ολοκαίνουρια δαντελωτά εσώρουχα, περιποιηθήκατε το σώμα σας με αιθέρια έλαια και αρωματικές κρέμες και κλείσατε ραντεβού στο κομμωτήριο, στο δερματολόγο μέχρι και στον πλαστικό (γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει). Δε θέλουμε να σας απογοητεύσουμε αλλά αυτός ο Άγιος είναι υπερεκτιμημένος και σε πολλές πολιτείες διώκεται ποινικά καθώς ευθύνεται για κάμποσους τσακωμούς, χωρισμούς και μαλλιοτραβήγματα. Για να μην έρθετε σε κάποια δυσάρεστη θέση σας προτείνουμε να το παίξετε γυναίκα diva και με τον τρόπο σας να ζητήσετε αυτό που σας αξίζει να σας προσφέρουν εκείνη την ημέρα. Οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν απλός συμβιβασμός και εσείς δεν έχετε μάθει να το βάζετε κάτω.

Αυτό το Gucci σύνολο από την καινούρια συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 μπορεί να χρειάζεται φιδίσιο κορμί για να αναδειχτεί αλλά και εσείς το χρειάζεστε απεγνωσμένα. Ζητήστε το.

Η «Alexa» της Mulberry είναι η απόλυτη «it» τσάντα για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Κάντε τη δική σας.

«Για να είστε αναντικατάστατη πρέπει να είστε διαφορετική» είπε η Coco Chanel. Απλά κάντε το motto της τρόπο ζωής.

Το διαμαντένιο Cartier δαχτυλίδι από τη συλλογή «Love» είναι όνομα και πράμα. Εάν σας αγαπάει πραγματικά δε θα τσιγκουνευτεί και θα σας το προσφέρει παρά την τσουχτερή του τιμή.

Πετάξτε το παλιό σας laptop και υιοθετήστε την «touch» τεχνολογία που μόνο ένα ολοκαίνουριο iPad computer μπορεί να σας προσφέρει. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το apple store χαράσσει δωρεάν ό, τι θελήσετε στο πίσω μέρος της ηλεκτρονικής συσκευής και σας το πακετάρει σε μία γιορτινή και ερωτική συσκευασία.



Τώρα εάν ο καλός σας αλλάξει χρώμα, βγάλει καπνούς από τ' αυτιά και φορέσει τα αθλητικά του για να τρέξει όσο πιο μακριά από εσάς μπορεί, μην πανικοβληθείτε. Αρκεστείτε σε ένα delivery από οποιοδήποτε εστιατόριο και κάντε το σταυρό σας που αν μη τι άλλο δε θα χρειαστεί να μαγειρέψετε. Χρόνια σας πολλά!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης