reDO: Οι περιπέτειες μιας τσάντας από την αρχιτέκτονα Μαρία Μαυρουδή!

Οι πιο ιδιαίτερες τσάντες φτιαγμένες από φελλό

Ιδιαίτερες, μίνιμαλ και φιλικές προς το περιβάλλον οι τσάντες reDO, επαναπροσδιορίζονται και παρουσιάζουν μια νέα συλλογή για το καλοκαίρι, ονόματι "Cork".

Το label ReDO γεννήθηκε από την αρχιτέκτονα Μαρία Μαυρουδή, η οποία αποφάσισε να μην περιορίζει τη δημιουργικότητά της αποκλειστικά πάνω σε μεγάλες επιφάνειες, αλλά επέλεξε να εκφραστεί μέσα από τη δημιουργία μικρότερων αντικειμένων, χρήσιμων και πρακτικών.

Η Μαρία σπούδασε αρχιτεκτονική και απέκτησε MA στο Interior Design από το Πανεπιστήμιο της Καταλονίας στην Βαρκελώνη. Εκεί απέκτησε τις πρώτες της επιρροές που την ενέπνευσαν τόσο ώστε να ξεκινήσει το προσωπικό της brand. "Στα χρόνια που έζησα στη Βαρκελώνη, αγάπησα τον Gaudi. Περισσότερο από όλα είμαι λάτρης των Ιαπώνων αρχιτεκτόνων και της καθαρότητας των σχεδίων τους, του μοναδικού τρόπου με τον οποίο χειρίζονται το φως και τις σκιές στη δουλειά τους, την αξεπέραστη ευκολία τους να επιλύουν δομικά προβλήματα και λεπτομέρειες, καθώς και τον απαράμιλλο σεβασμό τους προς τη φύση. Στο έργο των αγαπημένων μου Ιαπώνων αρχιτεκτόνων, όπως οι Tadao Ando, Shigeru Ban και Kengo Kuma, μπορεί να διακρίνει κανείς τη μετριοφροσύνη να συναντά μια εξαιρετικά βαθιά γνώση της αρχιτεκτονικής", λέει η Μαρία.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, επέστρεψε στο Αίγιο όπου και εργάστηκε ως αρχιτέκτονας για 6 χρόνια. Η αγάπη της όμως για τις τσάντες, την κέρδισε. Μια τσάντα, σύμφωνα με τη Μαρία, είναι εξαιρετικά σημαντικό αξεσουάρ που ολοκληρώνει το στυλ μας, υπογραμμίζοντάς το. Οι τσάντες που σχεδιάζει είναι κομψές και μίνιμαλ καθώς και πολυμορφικές. Κάθε τσάντα μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους, σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Είναι και οικολογικές! Θα τις βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα εξωπραγματικά παπούτσια του Safa Şahin!

Givenchy: Ένα sneaker εμπνευσμένο από γάντια του Baseball

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης