Giambattista Valli S/S 2022: Μια ρομαντική συλλογή στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου

Sabine Camhi

Ο Giambattista Valli δημιούργησε έναν φανταστικό κόσμο με ατελείωτα βολάν και τούλι για την προσεχή άνοιξη!

 

Καθώς ο κόσμος βγαίνει από το lockdown και αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τη ζωή μετά την πανδημία, αυτήν την σεζόν οι σχεδιαστές από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι παρουσίασαν συλλογές γεμάτες mini φούστες/φορέματα, cut-outs, δερμάτινες μπότες και σέξι, see-through designs – όλα όσα μας έλειψαν δηλαδή τους περασμένους μήνες. Καθώς όμως η πρώτη σεζόν με πασαρέλες με φυσική παρουσία μετά από 18 μήνες έφτασε στο τέλος της, ο Giambattista Valli παρουσίασε μια συλλογή που μας υπενθύμισε πως οι τρέχουσες τάσεις δε χρειάζεται να ορίσουν τη μόδα.

Η πιο ρομαντική συλλογή για την σεζόν Spring/Summer 2022

Στη συλλογή του Giambattista Valli για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 δεν υπήρχαν δερμάτινα μπουστάκια και παντελόνια με cut-outs. Αντιθέτως, ο σχεδιαστής αναβίωσε τον ρομαντισμό με φορέματα που θα σε παρασύρουν να χάσεις τον εαυτό σου σε φανταστικά όνειρα με πριγκίπισσες και νεράιδες. Το show πραγματοποιήθηκε στο Musée d’Art Moderne στο Παρίσι με κοινό και είχε ένα απλό φόντο, όπως σε ένα μουσείο όπου η τέχνη μιλάει από μόνη της. Η πασαρέλα είχε μόνο μια σειρά. Όλοι οι καλεσμένοι του μπορούσαν επομένως να δουν το show σε πλήρη προβολή – ήταν λες και ο Giambattista ήθελε να ενημερώσει κάθε γυναίκα ότι είναι ξεχωριστή.

PFW: Οι Simpsons έγιναν πρωταγωνιστές στην SS22 συλλογή του οίκου Balenciaga

Βολάν, floral, tweed καθώς και crop tops αλλά και σέξι mini φορέματα

Ένα από τα κυρίαρχα trends στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ήταν οι αντιθέσεις, είτε πρόκειται για τη χρήση υφασμάτων είτε χρωμάτων. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη σε αυτήν τη συλλογή. Η κολεξιόν του Giambattista Valli ήταν πολύ εντυπωσιακή και θηλυκή. Είναι κυριολεκτικά το όνειρο κάθε νεαρής κοπέλας για το πώς πρέπει να μοιάζουν τα φορέματα μιας πριγκίπισσας. Ο σχεδιαστής παρουσίασε φορέματα με όγκο, βολάν και organza, πάντα με τα λουλούδια στον πυρήνα τους είτε σε μορφή prints είτε κεντημένα. Η χρωματική παλέτα περιλάμβανε αποχρώσεις του λευκού, συνδυασμένα με ζεστά κόκκινα, ροδακινί, ροζ και με πινελιές πράσινου sage και seafoam green.



Παρόλο που η συλλογή ήταν πολύ ρομαντική, δε δυσαρέστησε όσους ήθελαν να αγκαλιάσουν το νέο σέξι και το πολυαναμενόμενο hot girl summer. Στη συλλογή υπήρχαν και crop tops, mini φορέματα cut-out στην κοιλιά και διαφανή βραδινά φορέματα με βολάν, αποδεικνύοντας πως ο ρομαντισμός και το sexiness μπορούν να συνυπάρχουν.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα looks που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Giambattista Valli Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης