Style SOS: Τι να φορέσω σε γάμο το Μάρτιο;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Καλησπέρα!!
Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο στις 12 Μαρτίου και δεν ξέρω τι θα ήταν το ιδανικό να φορέσω. Θα μπορούσατε να μου δώσετε τη συμβουλή σας; Ευχαριστώ!!

Γάμος την άνοιξη: Δίνουμε στην αναγνώστριά μας συμβουλές για να διαλέξει το κατάλληλο look

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας. Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Επειδή δε μας έδωσες περισσότερα στοιχεία για την εξωτερική σου εμφάνιση, θα προσπαθήσουμε να σου κάνουμε δύο διαφορετικές προτάσεις, για να διαλέξεις ένα από τα δύο αυτά outfits για το γάμο όπου είσαι καλεσμένη.

Αυτή την άνοιξη, είναι πολύ στη μόδα τα παστέλ χρώματα. Γι' αυτό κι εμείς θα βασίσουμε τις επιλογές μας στο trend αυτό, που είναι και ιδανικό για την περίσταση.

Ένα αέρινο μάξι παστέλ φόρεμα, φορεμένο με ένα ιδιαίτερο, πιο ανδρόγυνο παπούτσι, είναι η κατάλληλη επιλογή αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τις τάσεις(δες περισσότερα για την τάση prairie chic εδώ). Αλλιώς, μπορείς να το συνδυάσεις με nude ψηλοτάκουνα και ένα boho χτένισμα στα μαλλιά, για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, μια ολόσωμη φόρμα σε παστέλ απόχρωση(λιλά, ροζ, ανοιχτό κίτρινο), θα σε κάνει να δείχνεις σίγουρα κομψή. Συνδύασέ τη με ένα παπούτσι σε έντονο χρώμα και ένα sleek ίσιο χτένισμα στα μαλλιά, για ένα πιο αυστηρό, αλλά ταυτόχρονα σικάτο look.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης