Το μεγαλύτερο trend στα γυαλιά ηλίου για φέτος είναι πιο retro από όσο φαντάζεσαι

Το μεγαλύτερο trend στα γυαλιά ηλίου για φέτος είναι πιο retro από όσο φαντάζεσαι

Και αρκετά κολακευτικό για όλα τα πρόσωπα.

Aπό τον Kurt Cobain στα 90s, μέχρι την Sophia Loren και την Brigitte Bardot στα 60s, τα λευκά κοκάλινα γυαλιά ηλίου ήταν ένα statement αξεσουάρ για κάθε cool, μοιραία και θελκτική προσωπικότητα του μουσικού και του κινηματογραφικού στερεώματος. Μπορεί να τα έχει συνδέσει στο μυαλό και στην συνείδηση σου με τις urban grunge αναφορές των Nirvana, με τα καρό πουκάμισα, τα βρώμικα All Stars και την punk-rock μουσική που ακουγότανε στα γκαράζ του Σιάτλ.

Mπορεί να σου ξυπνάμε μνήμες vintage θηλυκότητας και να τα σκέφτεσαι πάνω σε γυναίκες με καμπύλες, ολόσωμα μαγιό και μαρινιέρες που απολαμβάνουν τις ακτές της Γαλλικής Ριβιέρας και πίνουν σαμπάνια από το πρωί, όπως έκανε η «καλή κοινωνία» που απεικονίζεται στις Ευρωπαϊκές ταινίες του 1960. Μπορεί πάλι να κάνεις λιγότερο καλλιτεχνικές αναφορές και συνειρμούς όταν πρόκειται να ντυθείς και ψάχνεις απλά ένα hot καλοκαιρινό σχέδιο γυαλιών ηλίου που θα δώσει άποψη και στυλ ακόμα και στο πιο συμβατικό καλοκαιρινό σου outfit.

Σου έχουμε καλά νέα και δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο γιατί το μεγαλύτερο trend φέτος στα γυαλιά ηλίου δεν είναι άλλο από τα λευκά, κοκάλινα σχέδια. Οι fashion bloggers, ανά τον πλανήτη, τα έχουν ήδη αποθεώσει στα summer posts τους στο Instagram και αν πρέπει να κάνεις μια αγορά της τελευταίας στιγμής, πριν φύγεις για τις διακοπές του Αυγούστου, δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτήν. Το συγκεκριμένο στυλ γυαλιών, στην cat eye εκδοχή του, ταιριάζει και σε οβάλ και σε μακρόστενα πρόσωπα και η λευκή του απόχρωση αναδεικνύει τις μαυρισμένες επιδερμίδες, που λόγω εποχής, είναι πολλές.

Επίσης είναι ιδανικό και για τις casual αλλά και τις πιο preppy εμφανίσεις σου, αλλά και για τις beachwear στιγμές σου που δεν θες να είναι απόλυτα αθλητικές. Βρες ποιο ακριβώς σχήμα σου ταιριάζει και απέκτησε τώρα το μοναδικό λευκό αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος.