Aυτό το κάπως «παιδικό» ρούχο είναι μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι

Και φαίνεται και πάρα πολύ άνετο!

Θυμάσαι τα μακό, αθλητικά σορτσάκια με το λάστιχο στη μέση που αν έχεις γεννηθεί στα 80s σου φορούσε η μαμά σου στο σχολείο τις ημέρες που είχες γυμναστική; Αυτά που στα 90s έγιναν τάση και ανακατασκευάστηκαν από όλα τα cool sporty brands της εποχής, όπως Puma, Nike και Αdidas; E αυτά ακριβώς τα φαρδιά shorts, τα shorts «της γυμναστικής», είναι hot το φετινό καλοκαίρι. Και δίπλα στη λέξη «καυτά» μπορούμε άνετα να βάλουμε το #diplis. Γιατί τα συγκεκριμένα σχέδια είναι και πολύ sexy στην «ενήλικη εκδοχή τους».

Συνδυάζονται, όπως θα δεις και αναλυτικά στην παρακάτω gallery, με crop top, marcel φανελάκι, με basic T-Shirt, ακόμα και με bustier και ανοιχτό πουκάμισο από πάνω. Φοριούνται αποκλειστικά με sneakers και ugly sandals, είναι εξορισμού cool, είναι σίγουρα βολικά και ταυτόχρονα έχουν και μία «παιδικότητα» που τα κάνει 100% αυθεντικά ως επιλογή στυλ.

Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο, σε nude, γκρι, μπεζ ή λευκή απόχρωση κατά προτίμηση, φόρεσε από πάνω το logo T-Shirt με το οποίο νιώθει άνετα, βάλε και από κάτω τα αθλητικά παπούτσια που έχεις λιώσει το τελευταίο διάστημα με τον κωδικό 6, πάρε οπωσδήποτε μαζί το debim jacket σου και κάνε την επόμενη βόλτα σου στην πόλη! Με νοσταλγία των χρόνων που πέρασαν, αλλά πάντα με στυλ!
Δες επίσης: 8 στυλ παντελονιού που θα βλέπουμε (και θα φοράμε) παντού αυτό το καλοκαίρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης