Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν φοράς αξεσουάρ

Είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις σε τέτοια fashion mistakes, χωρίς καν να το καταλάβεις.

Ένα look για να είναι ολοκληρωμένο πρέπει να αποτελείται από πολλά στοιχεία. Εννοείται πως μπορούμε να συνδυάσουμε ένα μπλουζάκι με ένα παντελόνι. Το θέμα είναι ποιο μπλουζάκι και ποιο παντελόνι, με ποιον τρόπο θα ταιριάξουν μεταξύ τους και ποια θα είναι τα στοιχεία που θα τα πλαισιώσουν.

Φυσικά, η κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ. Ο τρόπος που θα φορέσεις εσύ ένα φόρεμα μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον τρόπο που θα το κάνει η ακριβώς διπλανή σου. Ροκ, ρομαντική, δυναμική, αθλητική, ένα σου χαρακτηριστικό ίσως αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο ο αέρας σου φαίνεται διαφορετικός.

Όσο και να φαίνονται δευτερεύοντα, τα αξεσουάρ αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία ενός look. Ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα επιβλητικό ζευγάρι σκουλαρίκια, εκείνο το δαχτυλίδι που είδες online και το λάτρεψες με την πρώτη ματιά, η all-time-classic τσάντα που παίρνεις πάντα μαζί σου όπου κι αν πας.

Πάνω στην προσπάθειά σου να έχεις ως αποτέλεσμα ένα υπέροχο look, όμως, μπορεί να συμβούν κάποια fashion λάθη που ενδεχομένως να μην περίμενες ότι θα σημειώνονταν. Οι φωτογραφίες των influencers στο Instagram, άλλωστε, δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικές.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις πέντε συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν φοράς αξεσουάρ.

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 15 ανοιξιάτικα tops για να φορέσεις με το αγαπημένο σου jean

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης