Αγόρασα μια μπλε ολόσωμη φόρμα για μια βάφτιση. Με τι παπούτσια και τσάντα να τη συνδυάσω;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το γράμμα της αναγνώστριας


Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τις ωραίες σας και προσβάσιμες στιλιστικές σας επιλογές. Ήρθε λοιπόν και η δική μου σειρά να σας ρωτήσω. Έχω αγοράσει μια μπλε ολόσωμη φόρμα για να πάς σε μια βάφτιση τέλη Απριλίου και θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσια, ίσως κάποιο μπολερό, τι αξεσουάρ και τσάντα θα μπορούσα να την συνδυάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Η απάντηση του Queen.gr


Γεια σου φίλη μας. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Η μπλε ολόσωμη φόρμα θα σε βολέψει, μιας και θα μπορείς να κινείσαι άνετα στη βάφτιση, χωρίς να έχεις άγχος για τίποτα. Από τώρα είναι λίγο δύσκολο να μαντέψουμε τι καιρό θα κάνει. Θα σε συμβουλεύαμε να επέλεγες ένα κομψό ανοιξιάτικο blazer ή ένα ζακετάκι.
Η ιδανική εκδοχή για εμάς, θα ήταν να επιλέξεις ένα κοντό floral blazer σε παλ αποχρώσεις όπως αυτό που σου προτείνουμε στην gallery και να το συνδυάσεις με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όσο για την τσάντα, θα επιλέγαμε ένα clutch bag σε έντονο χρώμα (ίσως ένα από τα χρώματα που θα έχει πάνω το floral jacket) π.χ ροζ, λιλά ή peach απόχρωση. Όσο για τα αξεσουάρ θα επιλέγαμε ένα chunky κολιέ σε χρυσές ή ασημί αποχρώσεις. Στα χέρια μπορείς να φορέσεις πολλά δαχτυλίδια μαζί, τα οποία είναι και το trend της σεζόν. Τώρα αν η επιλογή του floral blazer σε τρομάζει, επίλεξε ένα σε παλ ροζ απόχρωση, κρατώντας τα nude πέδιλά σου ως έχουν. Ελπίζουμε να βοηθήσαμε. Good luck!


*όλα τα προιόντα που σου προτείναμε μπορείς να τα βρεις στο asos.com

Στέλνετε τις απορίες σας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα

Πώς να συνδυάσω το μπεζ floral παντελόνι μου;

Βαφτίζω το γιο μου. Με τι παπούτσια και κοσμήματα να συνδυάσω το pencil φόρεμά μου;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης