Nivea Q10 Plus: Το πρωινό της επιδερμίδας!

Μια έξυπνη αντιρυτιδική κρέμα ημέρας

Η σειρά Nivea Q10 Plus δημιουργήθηκε για να δώσει ενέργεια στα κύτταρα της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα σβήνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Ξεκινήστε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς με την Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας της σειράς, με βασικά συστατικά το Συνένζυμο Q10 και την Κρεατίνη, που αποτελούν φυσικά δραστικά συστατικά της επιδερμίδας. Ενώ με το πέρασμα του χρόνου τα επέπεδα αυτών των φυσικών συστατικών μειώνονται, η Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας έρχεται να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και να προλάβει τη δημιουργία νέων!

Η σύνθεσή της περιέχει 30% περισσότερα ενυδατικά συστατικά σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση Q10 Plus, αυξάνει τα επίπεδα του φυσικού συνενζύμου Q10 και της κρεατίνης στην επιδερμίδα και αποτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, χάρη στο SPF15 που περιέχει.

Επιλέξτε την υφή που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιήστε τη συστηματικά κάθε πρωί και θα δείτε πως οι ρυτίδες μειώνονται ορατά και η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη, λεία και πιο νεανική!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης