Τo χαμόγελο του παιδιού είναι ο κόσμος όλος

Τo χαμόγελο του παιδιού είναι ο κόσμος όλος

Κάνετε τις αγορές σας στα PAOSHOP έως 31/12 και προσφέρετε στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλάκις αποδείξει τις κοινωνικές της ευαισθησίες. Μαζί με την εταιρεία Stoiximan.gr συνεχίζει τις δράσεις της, αυτή τη φορά με τη συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Από την Παρασκευή 4/12 ως και την Πέμπτη 31/12 κάνετε τις αγορές σας από τα PAOSHOP και προσφέρετε στο Χαμόγελο του Παιδιού!!!

Χθες, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, ο διευθυντής του PAOSHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος, ο διευθυντής επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος και ο ιδρυτής του συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος μίλησαν γι’ αυτή τη συνεργασία που προσφέρει άφθονο χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ο διευθυντής των PAOSHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε από μικροφώνου: «Εκ μέρους του PAOSHOP αλλά και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα επιθυμούσα να εκφράσω προκαταβολικά τις ευχαριστίες μου προς εσάς για την υποστήριξη του προγράμματος που αρχίζει σήμερα στο PAOSHOP με την πολύτιμη αρωγή του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και της εταιρείας Stoiximan.gr! Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο από τα παιδιά. Και τίποτε πιο όμορφο από τα χαμόγελά τους» προσθέτοντας «Γι’ αυτό και όλοι θα επιδιώξουμε ακριβώς αυτό: να κάνουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε και με όλες τις δυνάμεις, χαρούμενα τα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους μας από το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και τη Stoiximan.gr για την πολύτιμη βοήθεια, καθώς συνεχίζουμε παρέα τις κοινές δράσεις σε θέματα κοινωνικής ευθύνης κι ευαισθησίας. Σας περιμένουμε το επόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στο PAOSHOP, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εκεί θα είμαστε όλοι με τα παιδιά μας σε μια όμορφη γιορτή για να μοιράσουμε χαμόγελα».

12 PHOTO 2f940

Από την πλευρά του ο διευθυντής επικοινωνίας του Stoiximan.gr Πάνος Κωνσταντόπουλος είπε «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στο πλευρό του «Χαμόγελο του Παιδιού. Και εμείς και όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού στηρίζουμε τα παιδιά και προσπαθούμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη τους. Συγχαρητήρια σε όλους σας που στηρίζετε αυτή την προσπάθεια».
Ο Κώστας Γιαννόπουλος δεν μπορούσε να παραστεί λόγω υποχρεώσεων, ωστόσο έστειλε το βιντεοσκοπημένο μήνυμά του μέσω του οποίου ευχαριστούσε Παναθηναϊκό και Stoiximan.gr αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον γιο του και εμπνευστή του συλλόγου το Χαμόγελο του Παιδιού: «Δώσατε χαρά στον Αντρέα και θα σας είμαι πάντα ευγνώμων».
Οι δράσεις του Παναθηναϊκού προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Ήδη, για το Σάββατο 12/12 στις 12μ.μ. έχει προγραμματιστεί μεγάλη εκδήλωση στο PAO SHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα παιδιά.
Τέτοιες ενέργειες πρέπει να αναδεικνύονται και να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες, για όλες τις εταιρείες, για όλους τους ανθρώπους!