Επιστροφή στο σχολείο: Πώς θα κρατήσεις τις ψείρες μακριά από το παιδί σου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση

Τα σχολεία ξεκίνησαν και εσύ προσπαθείς να βοηθήσεις το παιδάκι σου να προσαρμοστεί ομαλά. Γεμίζεις το πρόγραμμα με συναρπαστικές δραστηριότητες και το ενθουσιάζεις με μικρές και μεγαλύτερες εκπλήξεις, προκειμένου να κάνεις την καθημερινότητά του λίγο πιο όμορφη. Παρ’ όλα αυτά, τα απρόοπτα είναι πάντα στο πρόγραμμα, για αυτό φρόντισε να είσαι πάντα σε ετοιμότητα.

Και επειδή ως μανούλα ξέρεις καλά ότι κάθε χρονιά, με την επιστροφή των μικρών μαθητών μας στα θρανία, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τα ίδια επαναλαμβανόμενα προβλήματα, φέτος λάβε τα μέτρα σου εγκαίρως!

Η ιστορία είναι γνωστή: Τα μικρά σου παίζουν ανέμελα με τους νέους τους φίλους μέχρι να εμφανιστεί μία «ανεπιθύμητη παρέα», που τους προκαλεί φαγούρα. Σίγουρα, οι ψείρες είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στα σχολεία, που ευτυχώς δεν απειλούν την υγεία των μικρών μας. Παρ’ όλα αυτά, τα ταλαιπωρούν και τους δημιουργούν ενοχλήσεις και κακή διάθεση. Προκειμένου να τα ανακουφίσεις, λάβε τα μέτρα σου. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να προσέξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης