Ψάχνεις μπομπονιέρες για το γάμο σου; Οι παρακάτω προτάσεις θα σε ξετρελάνουν

Ερμιόνη Σαρρή

Μπορείς να τις φτιάξεις και μόνη σου

Έχεις μοιράσει προσκλητήρια, έχεις παραγγείλει το νυφικό σου και τώρα πρέπει να ολοκληρώσεις τις τελευταίες προετοιμασίες για το γάμο σου. Γενικώς τα πάντα περνάνε από τα χέρια της νύφης (και των φιλενάδων τους) και τώρα προσπαθείς να βρεις την καλύτερη μπομπονιέρα. Δε θες να είναι η κλασσική (ναι ναι αυτή με το τούλι), αλλά και πάλι δεν μπορείς να βρεις μία απλή και ταυτόχρονα πρωτότυπη.

Είμαστε σίγουρες ότι οι παρακάτω ιδέες θα σε ξετρελάνουν. Και αυτό που έχουμε να σου προτείνουμε, είναι να τις φτιάξεις και μόνη σου αν προλαβαίνεις. Θα βάλεις τη δική σου πινελιά πάνω τους και όλοι οι καλεσμένοι θα μείνουν άφωνοι. Σίγουρα και οι φίλες σου θα δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Δες τις προτάσεις μας και πιάσε... δουλειά.

Η παρακάτω ιδέα έχει πολλές εναλλακτικές. Μπορείς να τοποθετήσεις τα κουφέτα μέσα σε ένα λινό χρωματιστό σακουλάκι ή ακόμη καλύτερα σε ένα τύπου τσουβάλι. Τα σακουλάκια από χαρτόνι είναι η πιο οικονομική τους εκδοχή και φυσικά μην ξεχάσεις την κορδέλα. Μη διστάσεις να παίξεις με τα υφάσματα και τα χρώματα. Αν για παράδειγμα το μοβ υπάρχει ως χρώμα στη διακόσμηση, τότε κλείσε τις μπομπονιέρες σου με ένα μοβ σχοινί (ή κορδέλα).

Τα βαζάκια είναι μία ιδιαίτερα καλοκαιρινή πρόταση και ταιριάζει απόλυτα σε γάμους που γίνονται στην εξοχή. Αν ταιριάζει με το γενικότερο concept, τοποθέτησε μερικά κουφέτα στο εσωτερικό τους και βρες πουά, ριγέ και floral υφάσματα για «ντύσεις» τα καπάκια τους.

Οι καραμέλες με γκοφρέ χαρτί είναι μία ρομαντική ιδέα για το γάμο σου. Δε χρειάζεται πολύ κόπο για να τις φτιάξεις και θα σου προτείναμε να τις κλείσεις με χρυσή κορδέλα. Ανάλογα με τα χρώματα που υπάρχουν στη διακόσμηση, διάλεξε και το ανάλογο χαρτί. Τα παστέλ είναι πάντως τα καλύτερα και τα πιο... classy.

Οι δύο παρακάτω ιδέες είναι πολύ απλές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα περάσουν και απαρατήρητες από τους καλεσμένους. Ταιριάζει στους πολύ απλούς γάμους και σε κάποιον που έχει vintage στοιχεία στη διακόσμησή του.

Αν πρόκειται να κάνεις ένα γάμο σε κλειστό κύκλο, τότε μία πιο προσωπική μπομπονιέρα είναι άκρως εντυπωσιακή. Κρέμασε τα κουφέτα πάνω σε πήλινες καρδιές που θα αναγράφουν το όνομα του κάθε καλεσμένου και τοποθέτησέ τις στη θέση τους. Την επόμενη ημέρα θα βρίσκονται ήδη στο τραπεζάκι του σαλονιού τους και κανένας τους δε θα μπορέσει να ξεχάσει πόσο ωραίος ήταν αυτός ο γάμος.

Για το τέλος αφήσαμε την πιο εναλλακτική μπομπονιέρα. Αν λατρεύετε τα macarons σίγουρα θα δυσκολευτείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την ιδέα. Αφήστε τα κουφέτα στην άκρη και μοιράστε στους καλεσμένους σας από ένα... γλυκό. Μπορεί να ξεφεύγει από τα έθιμα του γάμου, αλλά σίγουρα είναι κάτι πιο μοντέρνο και άκρως... καλοκαιρινό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης