Η απόλυτη χλιδή: Όλα όσα συνέβησαν στο γάμο που κόστισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Στη δεξίωση τραγούδησαν Jennifer Lopez και Enrique Iglesias!

Ο 28χρονος Said Gusteriev, γιος Ρώσου δισεκατομμυριούχου(η περιουσία του ανέρχεται στα 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια!) παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, 20χρονη φοιτήτρια Khadija Uzhakhovs σε μια υπερπολυτελή τελετή στη Μόσχα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι λεπτομέρειες του γάμου τους θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Δες επίσης: Bridal Inspo: 20 ονειρικά φορέματα που είδαμε στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές εστιατόριο της Μόσχας, Safisa, ενώ όλη η αίθουσα ήταν καλυμμένη με φρέσκα λουλούδια.

Σε κάθε καλεσμένο δόθηκε ως δώρο μια πολυτελής μπιζουτιέρα(η οποία, αν μας ρωτήσετε, φαίνεται σίγουρα πανάκριβη).

Το νυφικό κόστισε περίπου 25.000 δολάρια, ήταν δημιουργία του οίκοι Elie Saab ενώ φημολογείται πως είναι ένα εντελώς μοναδικό σχέδιο.

Η εννιαόροφη γαμήλια τούρτα ήταν ακόμη πιο ψηλή κι απ' το ζευγάρι, ενώ οι εξακόσιοι καλεσμένοι έφαγαν sushi, αλλά και διάφορες λιχουδιές της ευρωπαϊκής κουζίνας.

Και όσο για το performance της βραδιάς; Η Jennifer Lopez τραγούδησε και χόρεψε live στη σκηνή της δεξίωσης(η οποία λέγεται πως κόστισε στο ζεύγος 1 εκατομμύριο δολάρια για την μιας ώρας εμφάνισή της), ενώ οι Sting και Enrique Iglesias ήταν οι τραγουδιστές που βγήκαν πριν από εκείνη για να "προετοιμάσουν" το κοινό.

Πραγματικά, ουάου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης