5 ιδέες για να οργανώσεις το πιο επιτυχημένο Bachelorette Party

Πατούλια Κατερίνα

Πρέπει να μείνει αξέχαστο στη νύφη και είμαστε σίγουρες πως θα τα καταφέρεις!

Δεν χρειάζεται κόπος αλλά ούτε και πολλά χρήματα για να διοργανώσεις ένα επιτυχημένο Bachelorette Party για την αγαπημένη σου φίλη που ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.

Έχουμε πέντε ξεχωριστές ιδέες για να γίνει η απόλυτη bridesmaid! Ιδού!

Κανονίστε διαμονή σε σπίτι κι όχι σε ξενοδοχείο!

Αν σκέφτεσαι να κάνετε weekend bachelorette, νοικιάστε ένα ωραίο σπίτι σε νησί ή παραθαλάσσια κοντά στην πόλη που να διαθέτει ίσως και πισίνα και που το κόστος θα είναι αρκετά μικρότερο για όλες σας. Αν όντως έχετε πισίνα, 2-3 φουσκωτά και ένα κοκτέιλ- το αγαπημένο της νύφης,- θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τις πιο ωραίες φωτογραφίες.

Super fit bachelorette party

Αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό τα party για νύφες και τις φίλες τους σε γυμναστήρια είναι η πιο hot τάση. Κανονίστε ένα μάθημα spin, trx, yoga ή ακόμα και Pole dancing και ιδρώστε όλες μαζί για το σούπερ σώμα το γάμο!

Βρείτε ένα θέμα που να ταιριάζει στη νύφη:

Μπορεί να μιλάμε για την αγαπημένη της φράση ή απλά για την ημερομηνία του party. Μόλις αποφασίσετε το θέμα του bachelorette, φτιάξτε κονκάρδες ή βραχιόλια ή ακόμα και καπέλα ή μαγιό με το σύνθημά σας!

Spa και manicure!

Αν είναι δύσκολο να συντονιστείτε για να κάνετε bachelorette getaway, βρείτε χρόνο για να κάνετε spa party με manicure- pedicure ή ακόμα και μασάζ.

Βρείτε φωτογράφο!

Κι αφού οργανώσετε το πιο τέλειο bachelorette party, θυμήσου, πως οι φωτογραφίες μένουν. Κάντε μια επική φωτογράφηση και κερδίστε τις εντυπώσεις στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Ετοιμάζεις γάμο με «tropical» θέμα; Σου βρήκαμε την πιο τέλεια ιδέα για το τραπέζι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης