Τα πιο ασυνήθιστα θέματα γάμων

Έχουμε δει γάμους υπερπαραγωγή, με πολύ χλιδή, με μακριές ουρές νυφικών και αμέτρητα παρανυφάκια, όμως, τελικά ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.

Αν νομίζατε ότι ο πριγκιπικός γάμος της Βρετανίας, ή ο γάμος της Kate Moss με τα δεκαπέντε παρανυφάκια είχαν κατιτίς το ιδιαίτερο, τότε δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει γύρω σας. Βλέπετε, ο καθένας θέλει να παντρευτεί, δηλαδή να ζήσει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, όπως επιθυμεί, τολμώντας υπερβολές και χωρίς να λογαριάζει τυχόν σχόλια.

Έτσι, λοιπόν, ένα ζευγάρι στη Βρετανία παντρεύτηκε μεταμφιεσμένοι σε ναζί, ενώ πολλοί καλεσμένοι ήταν ντυμένοι με στολές του αμερικανικού και βρετανικού στρατού. Ένα άλλο ζευγάρι παντρεύτηκε ντυμένοι Peter Pan και Tinkerbell με τους πειρατές να φτιάχνουν αψίδα με τα σπαθιά τους. Και το καρναβάλι δεν τελειώνει ποτέ. Έχουμε δει γάμους με concept επηρεασμένα από τις ταινίες «Shrek», «Star Trek» και «Star Wars», αλλά και από το videogame «Halo». Έχουμε δει γαμπρό και νύφη να μην φορούν ρούχα αλλά να είναι ζωγραφισμένοι, γάμους με θέμα υπερήρωες και τελετές να πραγματοποιούνται κάτω από τη θάλασσα, αλλά και κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης.

Βέβαια, για μας η πιο περίεργη τελετή από όλες ήταν εκείνη που γαμπρός, νύφη, αλλά και όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Ανατριχιαστικό;

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης