Παιδιά στο σπίτι: Καθημερινή μελέτη σαν παιχνίδι από το brainy.gr

Τα παιδιά παραμένουν στο σπίτι λόγω των έκτακτων μέτρων της πολιτείας για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, όμως πλέον έχουν τη δυνατότητα να μην αφήσουν τη μελέτη των μαθημάτων τους να αδρανήσει, μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας brainy.gr.

Όπως εξηγεί η κυρία Μαργαρίτα Ρουβά - Αθανασίου, Co - Founder του brainy.gr στο Newsbomb.gr, πρόκειται για μία υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν καθόλη την περίοδο ισχύος των έκτακτων μέτρων, προς μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού, αλλά και των τριών τάξεων του Γυμνασίου. Αυτό που απαιτείται είναι μία απλή διαδικασία εγγραφής από τον γονιό και στη συνέχεια το παιδί έχει στη διάθεσή του όλο το υλικό του brainy.gr που το αφορά ως προς τη σχολική του μελέτη.

Το brainy.gr περιλαμβάνει όλη τη σχολική ύλη των βασικών μαθημάτων των αντίστοιχων τάξεων, σε επίπεδο θεωρίας, ασκήσεων, διαδραστικών test, ενώ παρέχει και καθημερινή υποστήριξη ως προς την επίλυση των αποριών των παιδιών από την εκπαιδευτική ομάδα της πλατφόρμας. Η όλη διαδικασία λειτουργεί μέσω email, ενώ τα μαθήματα αναπτύσσονται όλα σε videos, με γραφική απεικόνιση και αφήγηση. Ας δούμε τι δήλωσε στο Newsbomb.gr η κυρία Ρουβά – Αθανασίου για το brainy.gr:

Ο κορωνοϊός μας έχει βάλει στην απομόνωση, καθώς οφείλουμε για το κοινό καλό να παραμείνουμε στο σπίτι για ένα διάστημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς και τα παιδιά μας θα αποκοπούμε από όλες μας τις δραστηριότητες. Υπάρχει η πλατφόρμα brainy.gr, που δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να οργανώσουν και να σχεδιάσουν την καθημερινή τους μελέτη. Πώς προέκυψε η ιδέα της δημιουργία της;

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης