Beauty Exclusive: Τα μυστικά του μακιγιάζ της Michelle Williams στα Όσκαρ από την makeup artist της

Beauty Exclusive: Τα μυστικά του μακιγιάζ της Michelle Williams στα Όσκαρ από την makeup artist της
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 12: Michelle Williams attends the 95th Annual Academy Awards on March 12, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Η Angela Levin μας μίλησε αποκλειστικά για το μακιγιάζ της Michelle, που έκλεψε την παράσταση στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ, και μοιράστηκε τα μυστικά της μαζί μας.

Όταν η Michelle Williams εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ, πραγματικά μας έκοψε την ανάσα, αφού έμοιαζε με άγγελο μέσα στην Chanel Couture τουαλέτα της. Τα δικά μου μάτια ωστόσο, δεν στάθηκαν στο outfit της αλλά επικεντρώθηκαν στο μακιγιάζ. Γνωρίζοντας από πριν ότι πίσω από αυτό το look θα είναι τα μαγικά χέρια της Angela Levin, είχα επικοινωνήσει μαζί της και είχαμε δώσει ένα τηλεφωνικό ραντεβού για απόψε.

95th Annual Academy Awards - Arrivals

Η Angela βλέπεις, είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος ever, και δεν αρνείται να μου μιλήσει, ακόμα και μετά από μία βραδιά γεμάτη ένταση αλλά και συγκίνηση. «Ξέρεις, η βραδιά των Όσκαρ είναι η αποκορύφωση της σεζόν των βραβείων, αυτό το ‘βουνό’ που ξεκινά από τον Νοέμβριο. Φέτος είχαμε την πιο υπέροχη σεζόν όμως και η Michelle είναι απλά υπέροχη» μου είπε. Πώς προετοιμάζονται όμως, μαζί με όλη της την ομάδα, για όλες αυτές τις εμφανίσεις;

https://www.instagram.com/p/Cpttzfjg6mR

«Συζητάμε, κάνουμε προγραμματισμό και ελπίζουμε για την υποψηφιότητα στα Όσκαρ. Όταν έρθει η υποψηφιότητα όλα αλλάζουν και στον δρόμο για τα Όσκαρ, προστίθενται άλλα 100 events, επομένως είναι αυτό που περιμένουμε. Κουραζόμαστε αλλά είναι τιμή μας που μας προσκαλούν και μας εμπιστεύονται να γίνουμε μέρος του Hollywood history που δημιουργείται»… και πράγματι το look της Michelle έγραψε ιστορία. Το μυστικό; Το skincare…

95th Academy Awards - Arrivals

«Η περιποίηση είναι πλέον μέρος του μακιγιάζ και υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για αυτό, συγκεκριμένα στα βραβεία. Τις παλιές ημέρες -που μπορεί να ήταν και μόλις πριν 7 χρόνια- τα φιλμ δεν είχαν την σημερινή ευκρίνεια. Μπορούσαμε να κάνουμε διορθώσεις με το μακιγιάζ, να καμουφλάρουμε δυσχρωμίες κοκ. Σήμερα, υπάρχει τόση ευκρίνεια που η δουλειά μας ξεκινά πριν ακόμα καθίσει η γυναίκα στην καρέκλα μας. Σκεφτόμαστε την περιποίησή της για μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά, συζητάμε τι θα πρέπει να προσέξει, τι χρειάζεται το δέρμα της. Μάλιστα, προσέχοντας τόσο πολύ το skincare πριν από το μακιγιάζ, έχουμε μειώσει σημαντικά και το χρόνο που απαιτείται για το makeup» μου είπε και δεν μπορούσα να μην ρωτήσω πώς προετοίμασε την επιδερμίδα της Michelle για τα Όσκαρ.

chanel-michelle.png

«Η Michelle έχει υπέροχη επιδερμίδα και λατρεύει το skincare! Για τα Όσκαρ και πάλι είχαμε μαζί μας τον οίκο Chanel. Λατρεύω τα προϊόντα τους και η Michelle ήξερε ότι θέλει να φορέσει δημιουργία του οίκου, επομένως η συνεργασία ήρθε organically. Το πρώτο βήμα λοιπόν ήταν να ψεκάσω τον ορό Chanel, No1 Red Camellia Revitalizing Serum Mist σε όλο το πρόσωπο και να τον αφήσω για μερικά λεπτά. Επίσης, δεν βάζω ποτέ τίποτα στα κορίτσια μου αν δεν το έχω δοκιμάσει πρώτη, και ο συγκεκριμένος ορός είναι απλά υπέροχος. Μετά προσέθεσα λίγο από το essence και την κρέμα της σειράς» ακούστηκαν πολλά προϊόντα όμως, και τη ρώτησα τι κάνει για τη λιπαρότητα αν αυτή δημιουργηθεί στην επιδερμίδα.

https://www.instagram.com/p/CndNGMlPOhS

«Οι ποσότητες που βάζω είναι μικρές και το δέρμα τις χρειάζεται, ιδιαίτερα τις μεγάλες βραδιές των βραβείων χρειάζεται λίγη περισσότερη ενυδάτωση. Εφαρμόζω λοιπόν τα προϊόντα και τα αφήνω για λίγα λεπτά, όπως σου είπα, ώστε να τα απορροφήσει η επιδερμίδα. Στόχος, είναι να έχεις ένα glowy αποτέλεσμα, αλλά αν δω ότι το δέρμα δεν απορροφά όλη την υγρασία ταμπονάρω απλά με ένα χαρτομάντηλο» κάπου εδώ να σημειώσω, ότι η διαδικασία του skincare, δεν περιορίζεται στο πρόσωπο αλλά συνεχίζει και στον λαιμό. Και αυτό είναι το κλειδί για ένα απόλυτα blended αποτέλεσμα από το πρόσωπο προς τον λαιμό. Ναι, τη ρώτησα και για αυτό.

95th Academy Awards - Arrivals

«Ο λαιμός είναι κάτι στο οποίο δίνω πολύ μεγάλη σημασία, δεν είναι απλά μία λεπτομέρεια, κάνει όλη τη διαφορά. Αυτό που λέω πάντα άλλωστε, είναι ότι το πρόσωπο ξεκινά στην βάση του λαιμού. Το skincare λοιπόν περιλαμβάνει και τον λαιμό, όπως και το μακιγιάζ. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στο blending προς τα κάτω, μέχρι πραγματικά να γίνει στην εντέλεια και από όλες τις πλευρές, γιατί τα κορίτσια δεν στέκονται σε ένα σημείο όπως στις φωτογραφίες» …ο λαιμός λοιπόν! Και τι γίνεται με το κραγιόν, η Michelle φόρεσε το πιο φωτεινό κραγιόν που πραγματικά τράβηξε όλα τα φλας.

«Ξέραμε ότι θα φορούσαμε ένα φωτεινό χρώμα στα χείλη, από την οικογένεια των κόκκινων. Δοκιμάζοντας λοιπόν τα Chanel κραγιόν, δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε ανάμεσα στα δύο χρώματα-φιναλίστ. Είχαμε επιλέξει ένα ψυχρό και ένα θερμό κόκκινο, με πορτοκαλί τόνους. Βάλαμε λοιπόν και τα δύο!» μου είπε και makes sense ότι αυτό το τέλειο χρώμα στα χείλη της Michelle δεν ήταν ένα αλλά δύο μαζί.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

«Χρησιμοποιήσαμε το Chanel, Rouge Allure Velvet στην απόχρωση Νο 48 και Νο 46. Μαζί μας έδωσαν το ιδανικό χρώμα, 50% από το κάθε ένα, και ήταν πανέμορφο αν με ρωτάς» ναι, ήταν πανέμορφο και σου προτείνω να σημειώσεις τις αποχρώσεις γιατί τα συγκεκριμένα κραγιόν είναι τέλεια μόνα τους και -ξεκάθαρα- μαζί.

https://www.instagram.com/p/CpstRCEvqMl

Όσο για τα αγαπημένα της look της σεζόν… Δεν μπορεί να διαλέξει, είναι μαζί τόσα πολλά χρόνια και έχει δημιουργήσει τόσα πολλά μακιγιάζ για εκείνη που είναι αδύνατον να διαλέξει γιατί πολύ απλά, κάθε καινούργιο look γίνεται το αγαπημένο της. Είναι όλα «παιδιά» της όπως λέει και η Michelle τόσο αγαπημένη της, που της αρέσει πάντα εξίσου. «Όποτε κοιτάζω φωτογραφίες της Michelle από τα βραβεία ζεσταίνεται η καρδιά μου. Θυμάμαι την προετοιμασία και την ατμόσφαιρα που είναι πάντα τέλεια γιατί και η ίδια η Michelle είναι τέλεια, επομένως δεν μπορώ να διαλέξω» μου είπε και έπρεπε να την αποδεσμεύσω.

Είχε μόλις λίγες ώρες μέχρι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μαζί με την Jennifer Aniston (ω ναι, η Jen είναι ένα από τα κορίτσια της όπως σου έχω πει και σε προηγούμενα άρθρα) καθώς ξεκινά το promotion της νέας της ταινίας Murder Mystery 2. Την αποχαιρέτισα λοιπόν και κανονίσαμε να μιλήσουμε για τα fab looks της Jenifer πλέον.

Angela you are amazing, thank you for everything!