Νέα iNOA: Η πολυτελής εμπειρία βαφής στο κομμωτήριο

Νέα iNOA: Η πολυτελής εμπειρία βαφής στο κομμωτήριο

Τώρα, με βελτιωμένη σύνθεση αλλά και με νέα, πλήρη διαδικασία διάγνωσης που ενισχύεται μέσω της τεχνολογίας.

Ανακαλύψτε τη νέα iNOA, με τεχνολογία ODS, χωρίς αμμωνία. Τώρα, με βελτιωμένη σύνθεση αλλά και με νέα, πλήρη διαδικασία διάγνωσης που ενισχύεται μέσω της τεχνολογίας. Πιο εύκολη & πιο γρήγορη εφαρμογή για τον κομμωτή και εγγυημένα εξαιρετικό χρωματικό αποτέλεσμα, μέσα από μια ολοκληρωμένη, πολυτελή εμπειρία στο κομμωτήριο. Η νέα αυτή σύνθεση περικλείεται σε βελτιωμένη συσκευασία – πιο premium, πιο διαισθητική, αλλά και πιο βιώσιμη τόσο ως προς τον σχεδιασμό όσο και ως προς την παραγωγή της.

iNOA, η επαγγελματική και πολυτελής βαφή χωρίς αμμωνία, σημείο αναφοράς στο χρώμα.

Η πρωτοποριακή σύνθεση της iNOA, η οποία κυκλοφόρησε το 2009, εξασφαλίζει χρώμα υψηλής απόδοσης αξιοποιώντας τη μοναδική δύναμη του ελαίου – χάρη στην πατενταρισμένη, αποκλειστική τεχνολογία OIL DELIVERY SYSTEM (ODS), με σύνθεση με 60% περιεκτικότητα σε έλαιο. Η τεχνολογία ODS ωθεί τις χρωστικές στο εσωτερικό της τρίχας τόσο αποτελεσματικά που δεν χρειάζεται αμμωνία.

1.png

Πέρα από καταλύτης για τη βαθύτερη διείσδυση των χρωστικών στην τρίχα, η μοναδική αυτή υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο δημιουργεί υγιές, λαμπερό, αξιόπιστο χρώμα γεμάτο ζωντάνια. Με βέλτιστη άνεση στο τριχωτό, και χωρίς καθόλου δυσάρεστες οσμές καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας, η Inoa εξασφαλίζει επίσης 100% κάλυψη των λευκών και ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών. Αφήνει τα μαλλιά 48%* πιο λαμπερά.

Αυτή η σύνθεση, με τη δύναμη του ελαίου, φέρνει την επιτομή της πολυτέλειας στη διαδικασία της βαφής μέσα από μια απολαυστική εμπειρία στο κομμωτήριο, η οποία εξατομικεύεται χάρη σε μια υπερσύγχρονη επαγγελματική εφαρμογή διάγνωσης, το iNOA [ iD ]. Η νέα έξυπνη σύνθεση, με υφή που δεν στάζει, ξεβγάζεται πιο εύκολα. Η νέα σύνθεση της iNOA σχεδιάστηκε πιο ρευστή, κάτι που διευκολύνει τόσο την εφαρμογή όσο και το ξέβγαλμα, κάνοντας πιο εύκολη τη δουλειά των κομμωτών. 97%** των κομμωτών είπαν ότι η νέα σύνθεση είναι ευχάριστη στη χρήση.

Νέα έξυπνη συσκευασία

Πιο βιώσιμη.

Η νέα iNOA συμβάλλει στις προσπάθειες βιωσιμότητας, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις της L’Oréal Professionnel. Το μικρότερο σωληνάριο από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και η κατάργηση του φυλλαδίου οδηγιών χρήσης κάνουν τη συσκευασία πιο βιώσιμη, με εξοικονόμηση 79 τόνων χαρτιού τον χρόνο. Η βαφή ξεβγάζεται πιο εύκολα βοηθώντας έτσι στη μείωση της χρήσης νερού – βασικό τομέα ανάληψης δράσης για τη μάρκα.

4.png

Πιο βολική.

Τα σωληνάρια μπορούν τώρα να τοποθετηθούν κάθετα, εξοικονομώντας χώρο στο κομμωτήριο. Ο οδηγός Pantone και ο αριθμός της απόχρωσης στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας δίνουν πιο ξεκάθαρη εικόνα στον κομμωτή βοηθώντας τον να βρει εύκολα, πάνω στο τρέξιμο της δουλειάς, τις αποχρώσεις που χρειάζεται για το μείγμα του.

Πιο εκπαιδευτική.

Ο κωδικός QR πάνω στη συσκευασία δίνει άμεση πρόσβαση σε χρήσιμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο ηλεκτρονικής μορφής – άρα χωρίς να χρησιμοποιείται χαρτί. Ο κομμωτής μπορεί να μάθει τα πάντα για την iNOA, καθώς και για το πώς να βελτιστοποιήσει την κάλυψη των λευκών και την αλλαγή χρώματος.

Πολυτελής βαφή με τη δύναμη του ελαίου, τώρα σε 91 αποχρώσεις.

Μια τεράστια γκάμα επαγγελματικών αποχρώσεων, σε 10 χρωματικές οικογένειες. Η μεγάλη χρωματική παλέτα εξοπλίζει τον κομμωτή με απεριόριστη δημιουργικότητα. Με δυνατότητα είτε να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα είτε να αναμειχθούν, οι αποχρώσεις της iNOA προσφέρουν έως και 100% κάλυψη των λευκών και χρώμα υψηλής απόδοσης.

3.png

Η διάγνωση σε νέα διάσταση

Η iNOA [ iD ] δίνει στην πελάτισσα τη δυνατότητα να δει σε προεπισκόπηση το χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της, πολύ ρεαλιστικά, ακόμα κι όταν επικαλύπτονται δύο αποχρώσεις από τον κομμωτή. Για τους κομμωτές iNOA, η πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη, λεπτομερή συμβουλευτική διάγνωση για τις πελάτισσές τους γίνεται τώρα απλή υπόθεση.

iNOA [ iD ], με τη δύναμη της Modiface, για την πιο ρεαλιστική διάγνωση πάνω στο χρώμα μέχρι σήμερα

Οι πελάτισσες έχουν τη δυνατότητα εικονικής δοκιμής για το χρώμα που θέλουν, με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης που εμπλουτίστηκε με εκατοντάδες εικόνες από εκπαιδευτές της L’Oréal Professionnel από όλον τον κόσμο (Ευρώπη, Βραζιλία, Ινδία, ΗΠΑ). Με το iNOA [iD], παρέχεται πλέον η δυνατότητα προεπισκόπησης μέσα από τη λειτουργία εικονικής δοκιμής που σχεδίασε η Modiface.

2.png

Το χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά γίνεται ρεαλιστικό, και η πελάτισσα παίρνει έμπνευση από το look book iNOA και το ψηφιακό δειγματολόγιο. Αυτό το νέο εργαλείο διάγνωσης δίνει επίσης στους κομμωτές την ευκαιρία να αναδείξουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους, με μια υπηρεσία που η πελάτισσα μπορεί να απολαύσει μόνο στο κομμωτήριο. Η διάγνωση 5 βημάτων καλύπτει το ποσοστό των λευκών, τον τύπο της επιθυμητής κάλυψης, την απόχρωση για τη ρίζα και τα μήκη, αλλά και το ρεφλέ που πρέπει να εφαρμοστεί. Στη συνέχεια, ο κομμωτής μπορεί να δει την ακριβή, εξατομικευμένη συνταγή που του προτείνει η εφαρμογή σύμφωνα με τα παραπάνω.