Steampod 4: 10 λόγοι που εξηγούν γιατί είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα μαλλιά μας

Steampod 4: 10 λόγοι που εξηγούν γιατί είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα μαλλιά μας

Από την ημέρα που το Steampod μπήκε στη ζωή μας, άλλαξε ο τρόπος που κάνουμε styling στα μαλλιά μας. Βλέπεις, το Steampod χρησιμοποιεί τη δύναμη του ατμού για να μας χαρίσει επαγγελματικού επιπέδου χτενίσματα, με το minimum της φθοράς στα μαλλιά, εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να φύγουμε από το σπίτι. Πάνω που λέγαμε λοιπόν, ότι «καλύτερα δεν γίνεται», έρχεται το ανανεωμένο Steampod 4 να αλλάξει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα.

Το νέο Steampod 4

Σε τι διαφέρει το Steampod 4 από τα προηγούμενα; Τι το παραπάνω προσφέρει στα μαλλιά μας; Το νέο Steampod 4 συνδυάζει τη δύναμη του ατμού με νέο, πρωτοποριακό design που «ξεκλειδώνει» ακόμα περισσότερες δυνατότητες styling. Στο σώμα του Steampod, προστέθηκε ένας μεταλλικός οδηγός και οι θερμαινόμενες πλάκες προσαρμόστηκαν, έτσι ώστε να δημιουργείται με κάθε κίνηση, μια πιο μικρή και πιο ζεστή γωνία που να δίνει πιο σμιλεμένο σχήμα στις μπούκλες. Οι designers και οι επιστήμονες της L’Oréal Professionnel Paris ωστόσο δεν έμειναν εκεί. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν το απόλυτο, πολυχρηστικό, επαγγελματικό εργαλείο styling.

Για αυτό, το νέο Steampod 4 περιλαμβάνει 3 χτένες με διαφορετικά μεγέθη, οι οποίες εξασφαλίζουν τη βέλτιστη διάχυση του ατμού στα μαλλιά καθώς ευθυγραμμίζουν τις τρίχες, όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών μας. Όπως αντιλαμβάνεσαι, το νέο Steampod ικανοποιεί -πλέον- κάθε απαίτηση των μαλλιών μας και κάθε ζητούμενο styling που μπορεί να έχουμε. Ας μετρήσουμε λοιπόν τους τρόπους με τους οποίους το Steampod 4 είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα μαλλιά μας.

#1 Η δύναμη του ατμού

Το νερό, όταν θερμαίνεται στους 100°C, μετατρέπεται σε ατμό. Αυτός είναι ο υγρός ατμός που βλέπουμε όταν ετοιμάζουμε νερό για το τσάι μας, αλλά όχι ο ατμός του Steampod. Το Steampod 4 θερμαίνει το νερό στους 120°C και το νερό μετατρέπεται σε ξηρό ατμό. Αυτός ο ατμός δεν περιλαμβάνει υγρά μόρια και έτσι δεν φριζάρει τα μαλλιά.

#2 Σταθερή ροή ατμού

Το Steampod 4 δεν παράγει απλά ατμό. Όπως σου εξηγήσαμε νωρίτερα, εκμεταλλεύεται τη δύναμή του για το styling των μαλλιών και το καταφέρνει τόσο με τη δημιουργία ατμού (έναντι του υγρού) όσο και με τη η σταθερή και συνεχή αυτού. Χάρη στην ειδική αντλία εξασφαλίζει σταθερό ρυθμό ροής στον βέλτιστο ρυθμό, για επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

#3 Ελεγχόμενη θερμοκρασία

Όπως γνωρίζεις καλά, η θερμότητα είναι ένας από τους σημαντικούς εχθρούς των μαλλιών… Όχι όμως όταν χρησιμοποιείς το Steampod 4. Το νέο αυτό εργαλείο styling, έχει 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών. Μάλιστα, η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές το δευτερόλεπτο, ώστε να διασφαλίζεται η ακριβής θερμοκρασία στις πλάκες και να προστατεύονται τα μαλλιά από τη φθορά.

#4 Ίσιωμα επαγγελματικών προδιαγραφών με ένα πέρασμα

Με το Steampod το ίσιωμα ήταν ήδη εύκολο. Με μόλις ένα πέρασμα, τα μαλλιά γίνονταν λεία, απαλά, ολόισια και παρέμεναν έτσι για ώρες. Πλέον, με το Steampod 4 το ίσιωμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο, αφού οι πλάκες του μεγάλωσαν κατά 11%, επιτρέποντάς μας να φτάσουμε ως και 30% πιο κοντά στη ρίζα.

#5 Από μαλλιά με υπέροχο κυματισμό μέχρι τέλειες μπούκλες

Όλα τα μαλλιά δεν είναι ίδια και αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουν όλα τα εργαλεία για κάθε τύπο μαλλιών. Το Steampod 4, ωστόσο, με τις πολλαπλές πλάκες του, οι οποίες προσαρμόζονται στον κάθε τύπο μαλλιών, είναι πραγματικά ένα πολυχρηστικό εργαλείο styling, που μπορεί να χαρίσει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε τύπο μαλλιών, από τα πιο ίσια έως και τα πιο σγουρά. Ουσιαστικά, με το Steampod 4 έχουμε πολλά εργαλεία hairstyling σε μία συσκευή και πολλές επιλογές για να αποκτήσουμε το ιδανικό χτένισμα, πιο εύκολα από ποτέ: Από μαλλιά με υπέροχο κυματισμό, μέχρι τέλειες μπούκλες!

1678181110635-948225987-image007.jpg

#6 Επιλογές για κάθε τύπο μαλλιών

Το νέο Steampod 4 περιλαμβάνει 3 διαφορετικές χτένες (όπως είπαμε και νωρίτερα) οι οποίες απευθύνονται στους διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Η κάθε χτένα έχει διαφορετική πυκνότητα δοντιών, έτσι ώστε να ευθυγραμμίζει σωστά την τρίχα ανάλογα με το πόσο σγουρή ή σπαστή είναι, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η ιδανική κατανομή ατμού στα μαλλιά, και άρα το τέλειο χτένισμα -είτε αυτό είναι ίσιο, είτε μπουκλέ.

#7 Απεριόριστες δυνατότητες

Το νέο Steampod 4 μοιάζει με ένα μικρό… κομμωτήριο για το σπίτι. Χάρη στην τεχνολογία του, και τον νέο, ανανεωμένο σχεδιασμό του, μας βοηθά να δημιουργήσουμε άψογα, επαγγελματικού επιπέδου χτενίσματα πανεύκολα. Από ολόισια και beach waves, σε σγουρά και πλούσιες μπούκλες, δεν υπάρχει χτένισμα που να μην μπορείς να δημιουργήσεις με το Steampod 4, όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου ή οι δεξιότητές σου. Γιατί ναι, το Steampod 4 κάνει το styling παιχνίδι, ακόμα και για τις αρχάριες του styling.

#8 Απίστευτη λειτουργικότητα

Το νέο Steampod 4 έχει ενσωματωμένο δοχείο νερού που μας επιτρέπει να φορμάρουμε πραγματικά για πολλή ώρα τα μαλλιά χωρίς να χρειαστεί να το ξαναγεμίσουμε. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να φορμάρουμε ως 192 μέτρα μαλλιών με ένα γέμισμα! Ακόμα, η συσκευή απενεργοποιείται μετά από 30 λεπτά αδράνειας ώστε να μην αναρωτιόμαστε καθ’ οδόν για την έξοδό μας, αν κλείσαμε το Steampod.

1678181142999-771164517-image009.jpg

#9 Ατελείωτη έμπνευση

Επάνω στη λαβή του νέου Steampod 4, υπάρχει ένας κωδικός QR. Όποτε τον σκανάρεις, βρίσκεις άμεσα πληροφορίες, how to tutorials, συμβουλές και όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις απίθανα looks. Ο κωδικός ανανεώνεται συνεχώς και περιλαμβάνει εκπλήξεις, όπως social media challenges και πολλά άλλα.

#10 Μία επένδυση για τα μαλλιά

Το Steampod 4 δεν είναι απλά ένα ακόμα εργαλείο styling. Είναι το εργαλείο που φέρνει την επαγγελματική απόδοση στα χέρια μας και μας επιτρέπει να κάνουμε μόνες μας, όποιο χτένισμα θέλουμε. Προστατεύει τα μαλλιά μας από τη φθορά, μπορεί να πάει παντού μαζί μας και η Steampod 4 κοινότητα είναι εκεί για να μας γεμίσει έμπνευση. Ήθελες κάτι περισσότερο;

Αναζήτησέ το σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

Tags