Η αισιοδοξία είναι mindset και ο στόχος που θέτω για τον εαυτό μου καθημερινά

Άννα Πρέλεβιτς
Η αισιοδοξία είναι mindset και ο στόχος που θέτω για τον εαυτό μου καθημερινά

Προσπαθώ όσο και αν με πιέζουν οι καταστάσεις, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, να αντλώ δύναμη από το «φως» που υπάρχει μέσα μου και να φωτίζω ακόμη και τα πιο σκοτεινά, δύσβατα «μονοπάτια» της ενήλικης ζωής.

Υπάρχουν ημέρες που τα πράγματα μοιάζουν να μην πηγαίνουν «δεξιά», που νομίζω πως το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μου. Αναποδιές, καθυστερήσεις, τρέξιμο στην πόλη και αμετάκλητα deadlines, όλα συσσωρεύονται και με πιέζουν. Ωστόσο, ακόμη και αυτές τις φορές, δεν θέλω να χάνω την αισιοδοξία μου, διότι ξέρω πως αυτή είναι που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να… κολυμπάω στα βαθιά. Ναι, ακόμη και τις φορές που ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχός» μου ή το πρόγραμμά μου μοιάζει με έναν ατελείωτο «μαραθώνιο» από υποχρεώσεις, ξέρω πως αν χάσω την αισιοδοξία μου, έχω χάσει και το παιχνίδι.

Τι κάνω, λοιπόν; Προσπαθώ όσο και αν με πιέζουν οι καταστάσεις, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, να αντλώ δύναμη από το «φως» που υπάρχει μέσα μου και να φωτίζω ακόμη και τα πιο σκοτεινά, δύσβατα «μονοπάτια» της ενήλικης ζωής. Πώς βρίσκω αυτό το φως και το κρατώ ανεξάντλητο; Ξεκλέβοντας έστω και λίγο χρόνο μέσα σε μία απαιτητική ημέρα, για να μου προσφέρω λίγες στιγμές φροντίδας. Διότι όταν χαρίζω στον εαυτό μου μικρά boost αγάπης με όσα περιλαμβάνει το Upgrade kit του Dove Advanced Care και κυρίως, όταν βλέπω το κομψό βραχιολάκι Prigipo x Dove να «αγκαλιάζει» τον καρπό μου, αισθάνομαι πιο δυνατή και σίγουρη να καταρρίψω οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στον δρόμο που έχω επιλέξει.

1690978164666-949180929-image003.jpg

Βλέπεις, για να αντεπεξέλθεις στους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής και να βγεις νικήτρια, δεν χρειάζεται να κάνεις… ζογκλερικά. Αρκεί να μην χάσεις το χαμόγελό σου. Να δώσεις στον εαυτό σου την υπόσχεση πως ό,τι και αν γίνει, εσύ δεν θα εγκαταλείψεις, αλλά θα συνεχίσεις να βλέπεις τα πράγματα από μία αισιόδοξη οπτική, η οποία σταδιακά θα σε οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Ο «σύμμαχος» που σε προετοιμάζει για έναν «μαραθώνιο» στους δρόμους της πόλης

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, τι είναι αυτό που χρειάζεται για να φέρεις εις πέρας μία ημέρα στους δρόμους της πόλης και το γραφείο, η οποία θα μοιάζει περισσότερο με «μαραθώνιο»; Αν ψάχνεις την απάντηση, να ξέρεις πως «κρύβεται» στο πιο απλό πράγμα και συγκεκριμένα, στη beauty ρουτίνα self-care που ακολουθείς κάθε πρωί, λίγο αφότου εγκαταλείπεις το αναπαυτικό κρεβάτι σου.

Άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός λαός, «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Και για να ξεκινάς την ημέρα σου, ακόμη και την πιο απαιτητική, με αισιόδοξα vibes, τα οποία σε γεμίζουν με θάρρος και καλή διάθεση, έχει σημασία να κάνεις ένα μικρό αλλά σημαντικό upgrade στην φροντίδα που προσφέρεις κάθε πρωί στον εαυτό σου. Πώς θα το καταφέρεις; Αναβαθμίζοντας το αποσμητικό σου στο νέο Dove Advanced Care, το οποίο διατίθεται σε spray και roll on, σε προστατεύει απόλυτα έως και 72 ώρες από τον ιδρώτα και τις ανεπιθύμητες οσμές, ενώ παράλληλα σου προσφέρει την πιο βαθιά περιποίηση και ενυδάτωση που είχες ποτέ!

Το καλύτερο, βέβαια, δεν είναι αυτό, αλλά το ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης και η σύνθεσή της είναι vegan, cruelty-free και εγκεκριμένη από την PETA. Πράγμα που σημαίνει πως το Dove δεν φροντίζει μόνο εσένα, αλλά και το περιβάλλον!

Όταν νιώθεις όμορφα, το χαμόγελό σου γίνεται «φως» που σε οδηγεί στους στόχους σου

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορες ταχύτητες και τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως επιθυμείς, διότι… c’est la vie, είναι δύσκολο να καταφέρεις να διατηρήσεις ζωντανό και αληθινό το χαμόγελό σου. Παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος να το καταφέρεις, αρκεί να θυμάσαι πως το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό σου, στην πραγματικότητα είναι κάτι που πηγάζει από μέσα σου, ένας ανεκτίμητος «θησαυρός» που μόνο εσύ μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου.

Βλέπεις, όταν θα νιώθεις εσύ καλά με εσένα, όταν θα καταφέρεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να σου το αναγνωρίσεις, κανένα εμπόδιο δεν θα είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα, ώστε να σου στερήσει την αισιοδοξία σου ή την επιθυμία σου να προχωρήσεις. Διότι όταν είσαι σίγουρη για εσένα, νιώθεις ασφάλεια και αντιμετωπίζεις τη ζωή με αυτοπεποίθηση και όχι με φόβο. Και τότε, ο δρόμος προς την κατάκτηση των μικρών και των μεγάλων στόχων σου, θα γίνει πιο ομαλός και η διαδρομή πολύ πιο διασκεδαστική.

Ναι, πάντα θα υπάρχουν απότομες ανηφόρες και απρόβλεπτες στροφές στο roller-coaster της καθημερινότητας. Ωστόσο, όταν είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση, όταν μπαίνεις στον αγώνα με χαμόγελο και έχεις κάνει την αισιοδοξία τρόπο ζωής, δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα ή τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πως αν γίνεις… κάθιδρη από το άγχος, αυτό θα φανεί στα ρούχα σου. Γιατί όσο χρησιμοποιείς το Dove Advanced Care, είναι σαν να ανανεώνεις την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου, πως ό,τι και αν συμβεί, το χαμόγελο και το φως σου δεν θα χαθούν.

1690978177323-569320669-image005.jpg

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να κάνεις upgrade your care, εμπλουτίζοντας με αρώματα αισιοδοξίας την καθημερινότητά σου; Να είσαι σίγουρη πως το Dove Advanced Care θα γίνει η αφορμή να αποκτήσεις ένα πιο αισιόδοξο mindset, ακόμη και τις φορές που η ζωή έχει άλλα σχέδια για σένα ή… τεστάρει την υπομονή σου. Σε κάθε περίπτωση, εσύ με το πιο φωτεινό σου χαμόγελο και το μοναδικό άρωμα του αγαπημένου σου αποσμητικού, θα έχεις μαζί σου ό,τι χρειάζεσαι για να… thrive like a queen!

#DoveAdvancedCare