Finally! Πώς η χαμένη λάμψη επανήλθε στα μαλλιά μου με τη θεραπεία Acidic Color Gloss της Redken;

Finally! Πώς η χαμένη λάμψη επανήλθε στα μαλλιά μου με τη θεραπεία Acidic Color Gloss της Redken;

Επισκέφτηκα το κομμωτήριο Garos Hair Salon στην Κηφισιά, για να επαναφέρω τη χαμένη λάμψη και το ζωντανό χρώμα των μαλλιών μου. Και εκεί φυσικά, βρήκα το τέλειο hair combo για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Όποιος με ξέρει, γνωρίζει πολύ καλά ότι τα μαλλιά μου είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά στην εμφάνισή μου. Γι’ αυτό δεν τα αφήνω ποτέ στην τύχη τους! Βλέπεις, στην καθημερινότητά μου, λόγω της δουλειάς αλλά και των backtobackevents, θέλω τα μαλλιά μου να δείχνουν πάντα περιποιημένα. Γι’ αυτό τα θερμαντικά εργαλεία είναι καθημερινά η προέκταση του χεριού μου.

Ωστόσο, παρόλο που χρησιμοποιώ συνεχώς θερμοπροστατευτικά προϊόντα, δεν θα διστάσω να παραδεχθώ πως το τελευταίο διάστημα, τα μαλλιά μου είχαν αρχίσει να χάνουν τη λάμψη τους και το φυσικό, ζωντανό τους χρώμα.

NT_ACIDIC-COLOR-GLOSS-REDKEN_Queen.gr_html_6baf2531.jpg

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο

Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να επισκεφτώ το κομμωτήριο Garos Hair Salon, για να αποκτήσω ξανά τα μαλλιά των ονείρων μου. Το κομμωτήριο βρίσκεται στην Κηφισιά πολύ κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού, επάνω ακριβώς στη μεγάλη αγορά. Βολεύει, δηλαδή, τους πάντες! Πρόκειται για έναν πανέμορφο χώρο, ο οποίος απέξω θυμίζει νεοκλασικό σπίτι, ενώ εσωτερικά έχει πέτρινους τοίχους και έπιπλα που διαθέτουν μαρμάρινες και ξύλινες επιφάνειες, οι οποίες γαληνεύουν το βλέμμα και σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την εμπειρία σου. Πίστεψέ με το έζησα!

NT_ACIDIC-COLOR-GLOSS-REDKEN_Queen.gr_html_3dd55059.jpg

Λίγα λεπτά αργότερα, τα καλά νέα ήρθαν! Σύμφωνα με του ειδικούς, αυτό που είχαν ανάγκη τα μαλλιά μου ήταν μία θεραπεία, η οποία θα με βοηθήσει να επαναφέρω τη χαμένη λάμψη και το ζωντανό χρώμα τους. Έτσι, αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε τη No1 haircare σειρά της Redken, η οποία προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη και προστασία του χρώματος, Acidic Color Gloss. Η συγκεκριμένη σειρά μάλιστα, είναι τόσο για βαμμένα μαλλιά όσο και για κοπέλες που δεν έχουν πειράξει το φυσικό τους χρώμα -όπως εγώ- ωστόσο, τα μαλλιά τους έχουν ανάγκη από ένα refresh που θα επαναφέρει τη λάμψη τους.

NT_ACIDIC-COLOR-GLOSS-REDKEN_Queen.gr_html_m56d2e26b.jpg

Η σειρά Acidic Color Gloss της Redken, αποτελείται από τέσσερα προϊόντα, το σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, το conditioner, τη θεραπεία με ενεργοποιημένο glass gloss και το heat protection leave-in treatment. Πρόκειται για μία σειρά σχεδιασμένη με φόρμουλα όξινου pH. Τι σημαίνει αυτό; Καθώς τα προϊόντα Acidic Color Gloss γίνονται πιο όξινα, παρέχουν τη βέλτιστη ισορροπία pH και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης, αφήνοντας τα μαλλιά εξαιρετικά μαλακά. Το σαμπουάν και το conditioner λοιπόν, «σφραγίζουν» και «κλειδώνουν» μακροχρόνια τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, ενώ η θεραπεία glass gloss treatment προσφέρει λάμψη σε μοριακό επίπεδο, διατηρώντας τα αποτελέσματα της βαφής για +76% πιο λαμπερά μαλλιά ** με μόνο 1 χρήση. Όσο για το leave-in heat protection treatment είναι ο Star κωδικός της σειράς, καθώς διαφυλάσσει το χρώμα των μαλλιών από τη θερμότητα και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

NT_ACIDIC-COLOR-GLOSS-REDKEN_Queen.gr_html_4f20a6d4.jpg

Ποια είναι η σωστή σειρά και εφαρμογή;

Αφού μεταφερθήκαμε στον λουτήρα, το πρώτο «βήμα» ήταν να τοποθετήσουν επάνω στα μαλλιά μου το σαμπουάν της σειράς Acidic Color Gloss. Αφού το αφαιρέσαμε με άφθονο νερό, εφαρμόσαμε την εβδομαδιαία θεραπεία Glass Gloss Treatment μόνο στα μήκη και τις άκρες. Την αφήσαμε για πέντε λεπτά και στη συνέχεια προσθέσαμε το conditioner, δημιουργώντας ένα layering προϊόντων στα μήκη και τις άκρες. Αφαιρέσαμε τα προϊόντα με χλιαρό νερό και… μεταφερθήκαμε για το επόμενο και τελικό step, το styling των μαλλιών.

NT_ACIDIC-COLOR-GLOSS-REDKEN_Queen.gr_html_12fb4c56.jpg

Τέλος, καθώς τα μαλλιά μου ήταν ακόμα νωπά, ψεκάσαμε από την κορυφή ως τις άκρες με το starproduct, το AcidicColorGlossHeat Protection Treatment, το οποίο διαφυλάσσει το χρώμα των μαλλιών από τη θερμότητα. Να μην στα πολυλογώ, τα μαλλιά μου απέκτησαν αμέσως το χαμένο χρώμα και τη φυσική λάμψη τους, ενώ η λεία και απαλή υφή σε συνδυασμό με τη φρέσκια μυρωδιά που άφησαν τα προϊόντα με έκανε να θέλω να τα μυρίζω και να τα χαϊδεύω όλη την ώρα.

NT_ACIDIC-COLOR-GLOSS-REDKEN_Queen.gr_html_m5f5d1363.jpg

Η σειρά που φέρνει το κομμωτήριο σπίτι σου

Το καλύτερο όμως στο άφησα για το τέλος! Το διαφορετικό με αυτήν τη σειρά, είναι ότι ξεκινάει στο κομμωτήριο και μπορείς να τη συνεχίσεις με τα προϊόντα στο σπίτι. Το motto της Acidic Color Gloss είναι το «Ignite your inner shine» και με αυτήν τη θεραπεία μπορείς να το πετύχεις και να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Το σίγουρο είναι ότι θα δεις το χρώμα των μαλλιών σου πιο ζωντανό και φυσικό, όπως δεν το έχεις δει ποτέ.

NT_ACIDIC-COLOR-GLOSS-REDKEN_Queen.gr_html_4468b4d4.jpg

Τα προϊόντα προφανώς και τα πήρα στο σπίτι μου, για να συνεχίσω το πρωτόκολλο και να διατηρήσω το χρώμα και τη δύναμη των μαλλιών μου, με την Acidic Color Gloss της Redken, με το υπέροχο άρωμα και τη μεταξένια υφή. Επιπλέον, πήρα και τη θεραπεία Glass Gloss Treatment που περιποιείται βαθιά την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει. Ναι, η νέα σειρά Acidic Color Gloss, της Redken σε βοηθάει να φέρεις το κομμωτήριο σπίτι σου!

Αναζήτησε όλα τα προϊόντα στο κοντινότερο σε εσένα κομμωτήριο Redken και online σε επιλεγμένους retailers και ακολούθησε τη Redken στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram @https://www.instagram.com/redken/ για να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα της μάρκας!

#Redken #Redkengr #ACG