Ακόμη και η πιο πιστή κοκκινομάλλα του Hollywood άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη

Η Christina Hendricks ομολογεί πως το νέο της χρώμα είναι το φυσικό της.

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του Hollywood που έγινε ευρέως γνωστή από το ρόλο της ως Joan Harris στην τηλεοπτική σειρά, Mad Men, ενώ το 2011 ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Esquire, ως «η πιο sexy γυναίκα του κόσμου»!

Η χυμώδης Christina Hendricks, έχει αφήσει το στίγμα της στη μικρή και μεγάλη οθόνη τόσο με τις καμπύλες της, όσο και με τα κόκκινα μαλλιά της, αποσπώντας δικαίως τον τίτλο της πιο εκρηκτικής κοκκινομάλλας.

Κι ενώ όλα αυτά τα χρόνια πιστεύαμε πως το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της ήταν το φυσικό της (ή εν πάση περιπτώσει πολύ κοντά στο φυσικό της) η star έκανε τη διαφορά και επέστρεψε στις παλιές ξανθιές της ρίζες!

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της ήρθε να αποκαλύψει και όλη την αλήθεια για το φυσικό της χρώμα. Η 39χρονη ηθοποιός ομολογεί πως στην παιδική ηλικία ήταν ξανθιά αλλά άρχισε να βάφει τα μαλλιά της κόκκινα από τότε που ήταν 10 ετών, εμπνευσμένη από την κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια της σειράς Anne of Green Gables.

«Από τότε οι άνθρωποι πίστευαν πως ήμουν μια φυσική κοκκινομάλλα και αποφάσισα να κρατήσω αυτό το χρώμα γιατί μου άρεσε πολύ.»

Κι αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος που την έκανε να επιστρέψει στο ξανθό; Η συμμετοχή της στη νέα καμπάνια της Clairol Nice 'n Easy, ήταν η καλύτερη αφορμή!

Κι ενώ, η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε, το νέο της χρώμα πολύ της πάει!

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε την Tyra που ξέρατε! Έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει 15 χρόνια νεότερη...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης