Hot or Not? Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Kristen Stewart

Βιβή Αγγελάκη

Θα δοκιμάζετε αυτό το hairstyle;

Είναι μόλις 24 ετών και κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Το ανδρόγυνο look που συνήθως προτιμά για τα outfits της, συνδυάζεται άψογα με τις επιλογές στο beauty look της αποπνέοντας έναν ροκ αλλά ταυτόχρονα chic αέρα!

Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε στην προβολή της νέας της ταινίας «Clouds Of Sils Maria» στο LACMA στο Los Angeles και πραγματικά μας έκανε να θαυμάσουμε άλλη μια φορά το μακιγιάζ της- δεν θα λέγαμε όμως το ίδιο και για το χτένισμά της- το οποίο η αλήθεια είναι δίχασε πολύ κόσμο και φυσικά εμάς εδώ στο Queen!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Το μακιγιάζ της Kristen ταίριαξε απόλυτα με το όλο outfit της, ενώ έδωσε έμφαση στα πράσινα μάτια της δημιουργώντας ένα απαλό smokey eye look.

Παράλληλα, τηρώντας τον κανόνα της ισορροπίας του μακιγιάζ σε μάτια και χείλη, φόρεσε μια απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη της.

Και ενώ μέχρι τώρα οι περισσότεροι συμφωνούμε για τις επιλογές στο μακιγιάζ της, περνάμε στο κεφάλαιο hairstyle, το οποίο διχάζει. Η φωτογραφία με την πίσω και πλάγια όψη του χτενίσματος της star έκανε πολλούς να μιλούν για ένα messy-της τελευταίας στιγμής- hairstyle ενώ άλλους να το αποθεώνουν!

Εσείς τι λέτε; Πώς θα το χαρακτηρίζατε; Θα κάνατε κάτι αντίστοιχο;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης