Οι φακίδες είναι sexy: Αυτά τα supermodels το αποδεικνύουν

Βιβή Αγγελάκη

Δείτε τις φωτογραφίες

Πολλές γυναίκες που τις έχουν δεν είναι ευχαριστημένες ενώ άλλες θα εύχονταν να τις είχαν στο πρόσωπό τους! Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι φακίδες προσδίδουν ένα ξεχωριστό- χαριτωμένο αέρα στην εμφάνιση της γυναίκας που τις έχει και ναι, είναι sexy!

Με ελαφρύ ή χωρίς καθόλου μακιγιάζ, οι φακίδες ξεχωρίζουν, δημιουργώντας αντίθεση με τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας ενώ το καλοκαίρι γίινονται ακόμη πιο έντονες με την επίδραση του ήλιου!

Εκτός όμως από όλες εσάς που διαθέτετε παιχνιαδιάρικες φακίδες στο πρόσωπό σας, αρκετά supermodels αλλά και διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz έχουν φακίδες , οι οποίες πολλές φορές κρύβονται κάτω από το εντυπωσιακό μακιγιάζ .

Αν, λοιπόν, έχετε φακίδες τότε αυτό το άρθρο θα σας αποδείξει πως έχετε ακόμη ένα κοινό χαρακτηριστικό με πολλά μοντέλα που έχουν κατακτήσει τον χώρο της μόδας και έχουν γίνει εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, αν πάλι δε διαθέτετε αυτά τα χαριτωμένα σημαδάκια στο πρόσωπό σας- όπως εγώ- δείτε απλά τις διάσημες κυρίες που αποδεικνύουν οτι οι φακίδες είναι sexy και δεν το κρύβουν!

To supermodel Gisele Bundchen

Το μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo


Η sexy Erin Heatherton


Η μοναδική Kate Moss


Η αδερφή της Cara, Poppy Delevingne


H Αμερικανίδα Angela Lindvall


Η Caroline Trentini, το supermodel από τη Βραζιλία

Διαβάστε ακόμη:

Όταν υπάρχει beauty φαντασία, το eye look μετατρέπεται σε έργο τέχνης...

Λίγο πριν κλείσει τα 30 έκανε την πιο εκκεντρική αλλαγή στα μαλλιά της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης