Τελικά το μετάνιωσε: Επέστρεψε στο κλασικό χρώμα των μαλλιών της αλλά με νέο κούρεμα!

Βιβή Αγγελάκη

Η Hilary Duff "ξαναχτυπά"...

Είναι από τις stars που μας εξέπληξαν με τις ανοιξιάτικες αλλαγές στην εμφάνισή τους! Φανερά αδυνατισμένη, πριν κανένα μήνα περίπου, αναστάτωσε το Instagram τόσο με τις sexy selfies της όσο και με την απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Hilary Duff έβαψε τα μαλλιά της τιρκουάζ, αποκτώντας hairlook γοργόνας και όλοι σπεύσαμε να τη χειροκροτήσουμε γι αυτή την επιλογή της.

Όμως η 27χρονη star δε σταμάτησε τις αλλαγές εδώ... Η Hillary φαίνεται να ότι ήθελε να πειραματιστεί κι άλλο με τα μαλλιά της και πριν λίγες μέρες, την είδαμε με ροζ μαλλιά, ξαφνιάζοντας τους πάντες με αυτή την επιλογή της!

Βέβαια οι πολλές, συχνές και δραματικές αλλαγές στα μαλλιά μόνο καλό δεν κάνουν στην τρίχα και η Hillary αν και κάπως αργά το κατάλαβε! Ο κύκλος της χρωματικής επανάστασης στα μαλλιά της έκλεισε και η star αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στο παλιό, γνώριμο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της .

Ωστόσο, η διάθεση για αλλαγή μάλλον είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας της τραγουδίστριας, μιας και αυτή τη φορά είπε να πειραματιστεί με το μήκος των μαλλιών της .

Απαριθμώντας η 43987 celebrity κυρία, είπε το μεγάλο ναι στο μακρύ καρέ- μέχρι τους ώμους!

Νομίζω πως το νέο κούρεμα της πηγαίνει πολύ! Συμφωνείτε;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η θεραπεία που κάνει την επιδερμίδα της Angelina Jolie τόσο λαμπερή!

Θέλεις κάτι ξεχωριστό για τα μαλλιά σου αυτή τη σεζόν;Δες οπωσδήποτε το χτένισμα της Τάμτα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης