Rihanna: Δείτε το απίστευτο χτένισμα που έκανε μόνο με… τσιμπιδάκια!

Βιβή Αγγελάκη

Η εμφάνισή  στο After Party του Met Gala και το χτένισμά της την επόμενη μέρα

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Rihanna είναι από τις stars που τολμούν και είναι στο αίμα τους να προκαλούν σε κάθε εμφάνισή τους. Από τις διακοπές της στα εξωτικά νησιά μέχρι και τις red carpet εμφανίσεις της, μαγνητίζει τα βλέμματα με τις ιδιαιτέρως εκκεντρικές εμφανίσεις της.

Φυσικά, στο φετινό Met Gala, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο... Η RiRi για άλλη μια φορά κατάφερε να κάνει τον Τύπο να ασχολείται μαζί της με το Guo Pei κίτρινο φόρεμά της. Κι ενώ στο κόκκινο χαλί ένα λαμπερό- στο χρώμα του χρυσού- headpiece στόλιζε τα μαλλιά της, στο After Party του Gala, η star αποφάσισε να αλλάξει hairlook.

Χρησιμοποιώντας πολλά χρυσά τσιμπιδάκια τα οποία στερέωσε κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, η star πέτυχε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γρήγορα και ανέξοδα!

Μάλιστα, η 27χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να διατηρήσει το εν λόγω hairstyle και σε πιο casual εμφανίσεις της. Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης αμέριμνη.

Ενώ συνδύασε το χτένισμα της και με καπέλο!

Ακόμη και σε βραδινή εξοδό της!

Εσείς θα κάνατε ένα αντίστοιχο hairstyle αλα RiRi;

Διαβάστε ακόμη:

Το ελαφρύ μακιγιάζ της Έλενας Παπαβασιλείου είναι ο,τι πρέπει για αυτή την Άνοιξη!

Αυτή είναι η θεραπεία που κάνει την επιδερμίδα της Angelina Jolie τόσο λαμπερή!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης