Αυτό είναι το απόλυτο beauty look για τη βραδινή σου έξοδο

Βιβή Αγγελάκη

Η Doutzen Kroes μας δείχνει το σωστό τρόπο να το πετύχουμε

Αλήθεια πόσες φορές δεν ψάχνεις γι αυτό το super sexy μακιγιάζ και χτένισμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να λάμπεις στη βραδινή σου έξοδο; Πόσες φορές θα ήθελες να «κλέψεις» λίγα από τα μυστικά ομορφιάς των supermodels και να δανειστείς λίγη από τη λάμψη τους;

Κι όμως, το απόλυτο beauty look υπάρχει αγαπητές μου και η Doutzen Kroes μας το δείχνει!

Το πανέμορφο supermodel που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τον ήλιο στη Γαλλική Ριβιέρα, δίνοντας το «παρών» στο Φεστιβάλ των Καννών μας εντυπωσίασε με το χθεσινό beauty look της στο κόκκινο χαλί.


Επιλέγοντας ένα wet slicked back χτένισμα που κράταγε τα μαλλιά της πίσω, η Ολλανδή καλλονή αποφάσισε να αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τα πράσινα μάτια της τονίστηκαν ακόμη πιο πολύ με το dramatic eye look που περιελάμβανε μαύρο μολύβι περιμετρικά τους και έντονες βλεφαρίδες στο πάνω κινητό βλέφαρο, ενώ το ροδαλό χρώμα της πορσελάνινης επιδερμίδας της ερχόταν σε αντίθεση με το έντονο κόκκινο κραγιόν της .

Φυσικά το όλο sexy beauty look συμπληρωνόταν από μια εκρηκτική, κόκκινη απόχρωση στα νύχια της.

Κι επειδή δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε και να μη ψάξουμε το μαγευτικό κραγιόν της... πρόκειται για το Color Riche – απόχρωση 297 Red Passion- της L'Oréal Paris !

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης