Δείτε τη με τη μαμά της & μάθετε ποιο είναι το μάθημα ομορφιάς που έχει πάρει από εκείνη!

Βιβή Αγγελάκη

Η μαμά Hilton συμβουλεύει

Ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει το κοινό και τα media με τις δηλώσεις, τη συμπεριφορά και τις εκρηκτικές δημόσιες εμφανίσεις της! Παρόλα αυτά, η Paris Hilton πρόσφατα γιόρτασε τα 10 χρόνια της στη βιομηχανία των αρωμάτων, με τα έσοδα των πωλήσεών της να απαριθμούν πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κι ενώ τη χρυσή κληρονόμο την ξέρουμε πολύ καλά, αυτή που σίγουρα έχουμε δει λιγότερες φορές είναι η 56χρονη μαμά της, Kathy Hilton. Μαμά και κόρη, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, μοιάζουν σα δυό σταγόνες νερό!

Και όπως κάθε καλή κόρη που ακούει τη μαμά της και δε ντρέπεται να το πει, η Paris σε πρόσφατη συνέντευξή της ομολογεί πως το πιο σημαντικό μάθημα ομορφιάς που έχει πάρει τα τελευταία 10 χρόνια, είναι αυτό που πήρε από τη μαμά της.

«Από την εφηβική μου ηλικία πάντα μου τόνιζε να μην κάθομαι στον ήλιο, γιατί κάτι τέτοιο καταστρέφει το δέρμα μου. Είμαι ευτυχής που την άκουσα. Χρησιμοποιώ πάντα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως ορούς με βλαστικά κύτταρα.»

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι αν με ένα πράγμα στο μακιγιάζ της είναι εθισμένη, αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από τις ψεύτικες βλεφαρίδες της που φοράει ολημερίς!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης