Aπίστευτα απαλά και λεία μαλλιά με μια πρωτοποριακή σειρά προϊόντων!

Βιβή Αγγελάκη

Γνωρίστε την ολοκαίνουργια Moroccanoil Smooth Collection

Για άλλη μια φορά η Moroccanoil, έρχεται να φέρει την επανάσταση στην απαλότητα των μαλλιών μας, με τη νέα πλήρη σειρά προϊόντων με εκχύλισμα ελαίων, Moroccanoil Smooth Collection!

Σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών δημιουργήθηκε ειδικά για να προσφέρει άμεσα, λεία και λαμπερή τελειότητα ακόμα και στα πιο ατίθασα μαλλιά! Η σειρά τεσσάρων προϊόντων, που συμβάλει στο εύκολο styling των μαλλιών, ενώ παράλληλα δυναμώνουν, θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά, περιλαμβάνει:

Moroccanoil Smoothing Shampoo & Moroccanoil Smoothing Conditioner: Αυτό το ισχυρό δίδυμο καθαρισμού και conditioning θέτει τις βάσεις για τέλειο styling. Τα μαλλιά γίνονται λεία από μέσα προς τα έξω μέσω ενός προηγμένου, κατοχυρωμένου AminoRenewTM συστατικού που προσφέρει στα μαλλιά αμινοξέα ζωτικής σημασίας. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, τα μαλλιά έχουν απαλότερη και πιο εύκολη στη χρήση υφή για έως και 72 ώρες.

Moroccanoil Smoothing Lotion: Αυτό το ελαφρύ στην υφή και απαραίτητο για το styling προϊόν, προσφέρει άμεσο έλεγχο και απαλότητα διαρκείας, λάμψη και τελείωμα χωρίς φριζάρισμα. Δαμάζει τα μαλλιά και βελτιώνει την ελαστικότητά τους και γίνονται απαλά και λεία στο άγγιγμα με ένα αψεγάδιαστο φινίρισμα.

Moroccanoil Smoothing Mask: Αυτή η βαθύτατα ενυδατική και θρεπτική εβδομαδιαία θεραπεία προσφέρει βελτίωση μακράς διαρκείας στην υφή των μαλλιών, λάμψη και εύκολη διαχείριση στο styling. Ο συμπυκνωμένος συνδυασμός argan butter, argan oil και λιπαρών οξέων καρύδας μεταμορφώνουν άμεσα τα μαλλιά κάνοντάς τα υγιή, λαμπερά και απαλότερα από ποτέ.

Τα προϊόντα της σειράς Moroccanoil Smooth Collection είναι εμπλουτισμένα με το κατοχυρωμένο Moroccanoil argan oil-infused μείγμα μας, με το ισχυρό και έξτρα θρεπτικό argan butter, καθώς και με λιπαρά οξέα καρύδας, που αφήνουν τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και άμεσα πιο εύκολα στην διαχείριση. Σχεδιασμένα για όλους τους τύπους μαλλιών, τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από θειικά και φωσφορικά άλατα, parabens, ενώ είναι εντελώς ασφαλή για το χρώμα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης