Η Miley Cyrus πιο κομψή από ποτέ στη νέα καμπάνια για τη MAC!

Βιβή Αγγελάκη

Καιρό είχαμε να τη δούμε έτσι...

Τον περασμένο χειμώνα- και συγκεκριμένα περί τα τέλη Οκτώβρη- ήταν που γράφαμε για το νέο πρόσωπο που επέλεξε η MAC για να παρουσιάσει τη νέα της καμπάνια της Viva Glam. Τότε στο άκουσμα του ονόματος της Miley Cyrus, τα σχόλια ήταν τόσο αμφιλεγόμενα, όσο και οι εμφανίσεις της ανατρεπτικής τραγουδίστριας!

Βέβαια, τα δύο λαμπερά, έντονα ροζ, προϊόντα για τα χείλη -ένα «ενισχυμένου» τύπου κραγιόν και ένα γυαλιστερό lipglass- που φέρουν την υπογραφή της γνωστής star, ήταν απόλυτα εναρμονισμένα με τη δική της αίσθηση του στυλ για τα χείλη!


Αυτή τη φορά, η MAC ανανέωσε τη συνεργασία της με την 21ετών star προσθέτοντας μια νέα, φλογερή κόκκινη, απόχρωση κραγιόν και lipglass στη μεγάλη συλλογή των Viva Glam, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου!


Εναρμονίζοντας την εμφάνισή της με το νέο κατακόκκινο κραγιόν, η Miley άφησε για λίγο το pixie κούρεμά της, έβαλε μια μακριά ξανθιά περούκα – θυμίζοντάς μας την εποχή της Hannah Montana- και έκανε ένα super sexy μακιγιάζ!


Ομολογουμένως, είναι από τις λίγες φορές το τελευταίο διάστημα που την έχουμε δει τόσο κομψή!


Και μη ξεχνάτε: Όλα τα έσοδα από το κραγιόν και το lipglass προσφέρονται σε οργανώσεις που ενισχύουν άτομα που πάσχουν από τον ιό του HIV / AIDS!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης