Natural beauty!Η Sara Sampaio βγαίνει από τη θάλασσα και μας χαρίζει την πιο όμορφη selfie

Βιβή Αγγελάκη

Μια πραγματικά #nomakeup selfie

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τις καλοκαιρινές διακοπές και γενικότερα με τη χαλαρή διάθεση που συνοδεύει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας. Από τα ρούχα μέχρι και το μακιγιάζ μας, μπορούμε να πετύχουμε σικάτες εμφανίσεις, χωρίς υπερβολές και φυσικά, χωρίς να χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα! Κι αυτό είναι μάλλον κάτι που το ξέρει πολύ καλά η Sara Sampaio!

Τι κι αν είναι ένα από τα super sexy αγγελάκια της Victoria's Secret, η καλλονή, αποφεύγει τις υπερβολές στις εμφανίσεις της εκτός πασαρέλας και απολαμβάνει τις διακοπές της όπως ένα κορίτσι της ηλικίας της- είναι μόλις 23 ετών.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Sara δεν μας καθήλωσε με μια ακόμη βραδινή, επίσημη εμφάνισή της αλλά με μια άκρως δροσερή και αρετουσάριστη φωτογραφία κατευθείαν από την παραλία.

Βάζοντας τα «γυαλιά» σε πολλές διάσημες κυρίες που βγάζουν αντίστοιχες selfies από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, η Sara πόζαρε με την – εξίσου καλλονή φίλη της- Shlomit Malka, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το αποτέλεσμα είναι ανεπιτήδευτα όμορφο!

Πραγματικά πολύ όμορφες ακόμη και χωρίς τη βοήθεια του μακιγιάζ ή των φίλτρων του Instagram, δε συμφωνείτε;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης