Heartbroken: Το mani της Chiara Ferragni που μας ενθουσίασε!

Βιβή Αγγελάκη

Δείτε το!

Είναι από τις πιο διάσημες fashion bloggers παγκοσμίως και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς εύκολα, αν ρίξει μια ματιά τόσο στο προσωπικό της fashion blog «The Blonde Salad» όσο και στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media.

Η Chiara Ferragni αδιαμφισβήτητα έχει εδραιωθεί στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και συνεργάζεται πλέον με τα μεγαλύτερα brand του χώρου. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί μεταξύ άλλων την Ελλάδα και να ανεβάσει ένα post με φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο νησί των ανέμων φορώντας πολλά ελληνικά brands!

Η πανέμορφη fashionista που δοκιμάζει νέα trends και καταφέρνει να πετυχαίνει πάντα άψογα και σικάτα στυλιστικά σύνολα αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε με το mani της!

Έβαψε σε μια κατακόκκινη φλογερή απόχρωση όλα της τα νύχια και έκανε τη διαφορά επιλέγοντας στο ένα δάχτυλο να σχηματίσει μια καρδιά με δύο μικρά μάτια!

Πολύ ωραία και κομψή ιδέα και κάτι αντίστοιχο σου είχαμε δείξει πώς μπορείς να το πετύχεις και μόνη σου από το σπίτι. Με ένα κλικ εδώ!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης