Έκανε την ανατροπή: Η Penelope Cruz αγνώριστη στο εξώφυλλο της Vogue!

Βιβή Αγγελάκη

Ποιος ήταν ο λόγος της ξαφνικής αλλαγής της;

Ένα πλάνο της είναι αρκετό για να σε καθηλώσει... Εκτός από το ισπανικό ταπεραμέντο , η Penelope Cruz είναι μια όμορφη, sexy γυναίκα που ξέρει να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένειά της.

Διατηρώντας ένα χαμηλό δημόσιο προφίλ, αυτή και ο εξίσου γνωστός σύζυγος της, Javier Bardem αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους προτιμώντας ένα πιο ήρεμο lifestyle.

Αυτή τη φορά, όμως, η 41 ετών πλέον ηθοποιός- που η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή της- έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο hairlook της! Ποζάροντας για το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue (τεύχος Σεπτεμβρίου) η Penelope εμφανίστηκε με ένα pixie, αγορίστικο κούρεμα.


Η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να φωτογραφηθεί με αυτό το look, αφενός γιατί αυτό το τεύχος της Vogue είναι αφιερωμένο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού – εξού και η μεγάλη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα πάνω αριστερά αλλά και το hashtag #VogueGoesPink - αφετέρου γιατί στην επερχόμενη ταινία που πρωταγωνιστεί «Ma Ma» η ίδια υποδύεται μια γυναίκα που έχει διαγνωστεί με καρκίνο.


Αν και το νέο της look της πηγαίνει πάρα πολύ και τη δείχνει σαφώς νεότερη, μάλλον πρόκειται για περούκα!

Εσείς πώς την προτιμάτε;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης