Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ: Δείτε τη backstage φωτογραφία της Τάμτα που το αποδεικνύει!

Βιβή Αγγελάκη

Σε summer mood!

Μπορεί ημερολογιακά να ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, να βρισκόμαστε και επισήμως στο Φθινόπωρο, όμως, η θερμοκρασία δεν λέει να κατέβει και φυσικά αυτός είναι ένας καλός λόγος για να πιστεύουμε πως το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ!

Έτσι, το μαγιό, για όλες εμάς που είμαστε αθεράπευτα καλοκαιρινοί τύποι, έχει πάντα μια θέση στο συρτάρι της ντουλάπας μας ενώ συνεχίζουμε να ακολουθούμε τα καλοκαιρινά beauty trends!

Εκτός, όμως, από τον καιρό που είναι σύμμαχός μας, οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz φροντίζουν να «τονώνουν» το καλοκαιρινό mood μας, ανεβάζοντας αντίστοιχου ύφους φωτογραφίες στο Instagram. Μια από αυτές και η Τάμτα!

Φανερά μαυρισμένη με το καλλίγραμμο κορμί της σε πρώτο πλάνο και επιλέγοντας ένα ψηλό, σφιχτό κότσο για τα μαλλιά της και μια άκρως καλοκαιρινή, κοραλλί, απόχρωση για τα χείλη της, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια backstage φωτογραφία από φωτογράφισή της και μας έκανε να τη ζηλέψουμε όσο τίποτε άλλο και φυσικά να βάλουμε ξανά στο νεσεσέρ μας το κοραλλί κραγιόν μας!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης