Φθινόπωρο 2015: Αυτές είναι οι 6 νέες συγκλονιστικές αποχρώσεις της essie!

Βιβή Αγγελάκη

Εσείς ποια ξεχωρίσατε;

Αναμφισβήτητα, τα όμορφα βαμμένα νύχια αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ μόδας μιας και βάζουν την ιδανική τελική πινελιά σε ένα υπέροχο look, απογειώνοντάς το. Το Φθινόπωρο όμως μπήκε και αν ψάχνεις τις πιο hot αποχρώσεις για τα νύχια σου, τότε δεν έχεις να ρίξεις μια ματιά στη νέα, φθινοπωρινή Collection της essie !

Οι 6 νέες συγκλονιστικές αποχρώσεις της essie Fall collection απαθανατίζουν τη δύναμη των ενζενί της εποχής του ροκ με έντονες και πλούσιες αποχρώσεις. Τα βαθιά κόκκινα εντυπωσιάζουν με τη φλογερή ομορφιά τους. Το μπλε του μεσονυκτίου ασκεί υπνωτική δύναμη. Οι αστραφτερές μπρονζέ αποχρώσεις που θυμίζουν λαμέ ύφασμα, κάνουν έντονη την εμφάνισή τους μέσα στη νύχτα.

«Καμιά γυναίκα δεν προέβαλε το μοντέρνο στυλ της τόσο, όσο οι εκθαμβωτικές γυναικείες παρουσίες του rock n' roll κατά τη δεκαετία των 70 's, όταν όλα ήταν αποδεκτά. Οι ροκ τραγουδίστριες και οι μούσες των ροκ σταρ με την αβίαστη ομορφιά και την τολμηρή κομψότητα ήταν η κινητήριος δύναμη για τη συλλογή που δημιούργησα για την essie. Γυναίκες όπως η Janis Joplin και η Stevie Nicks, που έγραψαν και ενέπνευσαν κάποιες από τις μεγαλύτερες ροκ και ερωτικές μπαλάντες του 20ου αιώνα, άκουγα ξανά και ξανά τα τραγούδια τους όταν έβαζα τις τελικές πινελιές στις 6 αποχρώσεις της Fall Collection» δήλωσε η Rebecca Minkoff, Global Color Designer, προσκαλώντας κάθε γυναίκα να ξεχωρίσει φορώντας τις απόλυτες ροκ αποχρώσεις.

Δείτε και τις 6 αποχρώσεις στη gallery!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης