Έκανε την έκπληξη: Δείτε την Ariana Grande με νέο χτένισμα!

Βιβή Αγγελάκη

Είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό σε αυτή την εμφάνισή της...

 

Στο άκουσμα του ονόματός της, ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι αναμφισβήτητα το χαρακτηριστικό χτένισμά της.

Η Ariana Grande παρά τα 22 της χρόνια έχει καταφέρει να καθιερώσει το δικό της στυλ, το οποίο ακολουθούν εκατομμύρια fans της σε όλο τον κόσμο, ενώ πιο πρόσφατα είχαμε γράψει από αυτή εδώ τη στήλη για την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος της star, Ari by Ariana Grande.

Κι ενώ ελάχιστες φορές έως τώρα, από τις καθημερινές της βόλτες έως και τις on-stage εμφανίσεις της, την έχουμε δει να αποχωρίζεται το ψηλό «half-up ponytail» της που καταλήγει σε χαλαρά waves...

Αυτή τη φορά, εμφανιζόμενη στην εκπομπή «Good Morning America», η Ari έκανε το ντεμπούτο της με ένα ίσιο, πιο χαλαρό χτένισμα, πάλι βέβαια πιάνοντας τα μαλλιά της μισά- μισά και αφήνοντας να πέφτει στο πλάι η φράντζα της.

Η αλήθεια είναι, πως αν δεν παρακολουθείτε ανελλιπώς τις εμφανίσεις της Ariana και δεν είστε αρκετά παρατηρητικοί, δεν θα βρείτε μεγάλη διαφορά στο χτένισμά της. Αν όμως, ανήκετε στους « Arianators» σίγουρα αυτό είναι είδηση!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης