Τι έκανε η Μπέτυ Μαγγίρα στα μαλλιά της;

Βιβή Αγγελάκη

Δείτε το νέο της hairlook!

Αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες παρουσιάστριες που μπορούν να δοκιμάζουν διάφορα looks στη fashion και beauty ρουτίνα τους καταφέρνοντας πάντα να εντυπωσιάζουν! Η Μπέττυ Μαγγίρα ξέρει να ξεχωρίζει και φυσικά να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες εμάς, τις πιο διστακτικές!

Το φθινόπωρο, λοιπόν, μπήκε και η Μπέττυ μαζί με την έναρξη της νέας σεζόν, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της! Εξάλλου, πέρυσι τέτοιες μέρες τη θυμόμαστε να αλλάζει ριζικά hairlook, υιοθετώντας μια φλογερή χαλκινο κόκκινη απόχρωση και να κόβει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ.

Αυτή τη φορά, όμως, η γνωστή παρουσιάστρια γύρισε ξανά, σε μια σοκολατί, καστανή απόχρωση στα μαλλιά της και φυσικά σε ένα πιο μακρύ μήκος, τοποθετώντας extensions.

Ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο παλιό, γνώριμο hairlook, η Μπέττυ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Brunet again!!! Ε καιρός ηταν! Καστάνη και παλι! Χρώμα by Nico Nico και exte by petros tsampoukos!»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης