Kate Middleton: 3 λόγοι που θα σε κάνουν να θες το χθεσινό χτένισμά της!

Βιβή Αγγελάκη

Από τις πιο παραμυθένιες εμφανίσεις της

Η πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του James Bond έγινε χθες το βράδυ στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και A-list celebrities έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί, πραγματοποιώντας λαμπερές εμφανίσεις.


Τα βλέμματα όλων όμως αυτή τη φορά «τράβηξε» το βασιλικό ζεύγος και συγκεκριμένα η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, αφενός λόγω του υπέρλαμπρου φορέματος που επέλεξε να φορέσει, αφετέρου λόγω του σουτιέν που τελικά δεν ξέρουμε αν φόρεσε...


Βέβαια, εμείς εδώ, στο beauty department,έχουμε ακόμη 3 λόγους να αγαπάμε αυτή την εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα τον υπέροχο κότσο της (και φυσικά τα λαμπερά μαλλιά της).


Έχουμε και λέμε:

1) Τέλειος συνδυασμός των αφελειών της με τον κότσο της. Έτσι, αν έχεις και εσύ αφέλειες που σου έχουν μακρύνει πολύ ή φράντζα που δεν ξέρεις τι να την κάνεις όταν πιάνεις τα μαλλιά σου ψηλά, τότε η Kate σου δίνει μια ιδανική και chic λύση, για να πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό σου!

2) Είναι σούπερ κομψός κότσος χωρίς ταυτόχρονα είναι κιτς ή υπερβολικός. Αυτό το τελευταίο- το να κάνουμε υπερβολές στο look μας- πολλές φορές το καταφέρνουμε χωρίς να το προσπαθούμε και πολύ...

3) Είναι ο κότσος που απ' όπου και αν τον δεις θα εντυπωσιαστείς. Είτε από ψηλά, είτε από τα πλάγια, το χτένισμα της Kate δείχνει τέλειο!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης