Αυτές είναι οι 2 νέες μάσκες προσώπου της Youth Lab. που μας ενθουσίασαν!

Βιβή Αγγελάκη

Γνωρίστε τις νέες μάσκες καθαρισμού και ενυδάτωσης

Η Youth Lab., η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων που έχουν στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας για μια ορατά πιο νεανική και υγιή όψη, δημιούργησε δύο νέα εξειδικευμένα προϊόντα- μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό και εντατική ενυδάτωση που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή!

Η Cleansing Radiance Mask, μάσκα λάμψης, αναζωογόνησης και ρύθμισης της λιπαρότητας, ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, αυξάνοντας το ρυθμό απομάκρυνσης των κερατινοκυττάρων.Πρόκειται στην ουσία για μια μάσκα καθαρισμού με σμηγματορυθμιστική και αναζωογονητική δράση, που συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης και ρύθμισης της λιπαρότητας. Κατάλληλη, για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα!

Αντίστοιχα, η Thirst Relief Mask, μάσκα βαθιάς και εντατικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας, συνδυάζει ενυδατικά δραστικά με διαφορετικούς συνεργιστικούς μηχανισμούς, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση και προστασία του επιδερμιδικού φραγμού, την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την ομαλοποίηση της υφής του δέρματος. Κατάλληλη και για το λιπαρό δέρμα, με στοιχεία αφυδάτωσης.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης