Pancaking: Αυτό είναι το πιο έξυπνο trick για όσες κάνετε πλεξούδα!

Βιβή Αγγελάκη

Το pancaking ήρθε για να μείνει στα μαλλιά μας και πολύ μας αρέσει!

Αν αγαπάτε τις πλεξούδες όλων των ειδών (ξεκινώντας από την πιο απλή, γαλλική, ψαροκόκκαλο και συνεχίζοντας με τις πιο περίτεχνες που είδατε σε κάποιο fashion show), αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια και αν μισείτε το αυστηρά στυλιζαρισμένο ύφος στα μαλλιά σας, τότε αυτό το beauty νέο- trick θα σας ενθουσιάσει, όπως εμάς!


Μετά το baking στο μακιγιάζ μας, λοιπόν, το pancaking ήρθε για να μείνει και να φέρει στα μαλλιά μας έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο πυκνά, ενώ παράλληλα, δίνει ένα πιο νεανικό ύφος στην όλη εμφάνισή μας.


Τι είναι το pancaking ;

Το pancaking, που η αλήθεια είναι μας θυμίζει πολύ τα pancakes και αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να τα αγαπήσουμε- γιατί στο φαγητό και τις πλεξούδες δε λέμε ποτέ ΟΧΙ- είναι η τεχνική που θέλει να κάνουμε την πλεξούδα μας πιο boho, messy , ξεκινώντας από μια πολύ αυστηρή βάση .


Πώς μπορούμε να το πετύχουμε;

Η hairstylist Sarah Potempa εξηγεί: « Αντί να ξεκινήσετε με μια ατημέλητη, χαλαρή πλεξούδα, που το πιο πιθανό είναι να σας χαλάσει πολύ γρήγορα, κάνετε για αρχή μια αυστηρά δομημένη, σφιχτή πλεξούδα στην οποία αρχίστε να ανοίγετε με τα δάκτυλά σας, τραβώντας προς τα έξω τις άκρες των μαλλιών σας, προκειμένου να δώστε περισσότερο όγκο. Μπορείτε επίσης να τυλίξετε μερικά τμήματα των μαλλιών σας με το σίδερο για μπούκλες ή να ψεκάσετε από την αρχή τα μαλλιά σας με ξηρό σαμπουάν για περισσότερο ατημέλητο εφέ.»

Πώς σας φαίνεται; Εμείς πάντως αυτή τη στιγμή το δοκιμάζουμε στα μαλλιά μας!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης