Αυτό είναι το αξεσουάρ που μπορεί να καταστρέψει το glam look μας!

Βιβή Αγγελάκη

Και ναι, είναι κάτι που το κάνουμε ασυναίσθητα οι περισσότερες...

Το έχουμε πει πολλές φορές: Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση κάθε γυναίκας! Κι ενώ όλες μπορεί να έχουμε βρει τα ιδανικά outfits για τις λαμπερές εξόδους, που αυτές τις μέρες επιβάλλονται εξάλλου, ένα και μόνο αξεσουάρ μπορεί να μας κάνει να χάσουμε πολλούς πόντους από το glam look μας.


Κι ενώ τις υπόλοιπες, 350 μέρες το χρόνο, τα pony’s girls, όπως εγώ,(τα κορίτσια, δήλαδή, που αγαπάμε τα ponytails και αφήνουμε τα μαλλιά μας κάτω για λίγες και εξαιρετικές περιπτώσεις) θεωρούμε τα λαστιχάκια για τα μαλλιά μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις στη beauty ρουτίνα μας, αυτές τις γιορτές θα πρέπει να τα προσέξουμε πολύ...


Το λασταχάκι που θα περάσουμε ασυναίσθητα και από συνήθεια στον καρπό του χεριού μας είναι αυτό που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά μιας και δεν θα ταιριάζει με το φόρεμά μας και γενικότερα θα καταστρέψει το glam look μας.


Μην στεναχωριέστε καθόλου, όμως! Με χαρά θα πρέπει να σας πληροφορήσω οτι έκει έξω υπάρχουν πολλά έως πάρα πολλά λαστιχάκια πραγματικά κοσμήματα. Κι όταν λέω κοσμήματα εννοώ, λαστιχάκια- βραχιολάκια σε όλα τα χρώματα και όλες τις υφές (και ναι, υάρχουν ακόμη και δερμάτινα) που μπορούν να ταιριάξουν με το outfit σας και φυσικά να φορεθούν μόνα τους!


Κι αν δεν με πιστεύεις ρίξε μια ματιά σε αυτά τα λασταχάκια που βρίσκονται στη gallery και ανακάλυψα στο Instagram...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης