Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο εορταστικό look μας προτείνει για απόψε;

Βιβή Αγγελάκη

Έμπνευση της τελευταίας στιγμής: Η ίδια μας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα το πετύχουμε

Η Κατερίνα Καινούργιου, αδιαμφισβήτητα, είναι μια γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και φροντίζει πάντα να κάνει άψογες εμφανίσεις, πόσο μάλλον τώρα, που βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Κι ενώ την προηγούμενη φορά μας έδωσε μια τέλεια ιδέα για το μακιγιάζ που θα κάνουμε στις glam εμφανίσεις μας, αυτή τη φορά, η ίδια, μας δίνει τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουμε βήμα-βήμα, προκειμένου να πετύχουμε ένα εορταστικό χτένισμα για τα μαλλιά μας.


Η πρότασή της για το εορταστικό μας look, λοιπόν, είναι το Sicilian style και πιο συγεκριμένα για τα μαλλιά μας, ένας πλαϊνός κομψός κότσος, όπως βλέπετε στη φωτογραφία!


Όσο για το πώς θα τον πετύχουμε μόνες μας... Η όμορφη παρουσιάστρια μας έδωσε όλες τις οδηγίες υπό την καθοδήγηση του hairstylist, Βασίλη Στρατηγού: « Μπορείτε αν θελετε γι'αρχή να κάνετε μπούκλες στα μαλλιά σας αν κ αυτό το βήμα είναι τελείως προαιρετικό. Στη συνέχεια στερεωστε με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά σας πίσω από το αυτί. Δημιουργήστε όγκο με μια λεπτή χτένα και μετά παιρνοντας τουφίτσες μικρές και μεγάλες στερεώστε τις όπως θέλετε με τσιμπιδάκια. Αυτό ήταν, τελειώσατε!»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης